Betöltés...

MAONO Audio Mixer AMC2 Neo AMC2 Neo

Ár: 25.990 Ft

Emeld új szintekre podcastod és streamed a Maonocaster AMC2 NEO hangkeverővel, amelyhez könnyedén csatlakoztathatod mikrofonod az XLR/6,35 mm-es interfészen keresztül vagy egyszerűen csatlakoztathatod a számítógéphez az USB-C porton keresztül a közvetlen rögzítéshez. Élvezd a problémamentes élményt a felhasználóbarát felületekkel.

Az AMC2 Neo prémium előerősítővel van felszerelve, akár 60 dB-ig állítható erősítéssel, ennek köszönhetően kompatibilis a dinamikus mikrofonokkal. Egy 48 V-os fantom táp hajtja az XLR kondenzátor mikrofont a hangminőség magas szintre emeléséhez.

Bluetooth vezeték nélküli audio bemenet a nagyobb rugalmasság érdekében. 3 teljesen testreszabható hangpad, amely egyedibbé teszi a podcastot, 6 előre beállított reverb üzemmóddal és 4 hangváltóval pedig szórakoztató és interaktív módon nyűgözi le a közönséged.

Az AUX interfész segítségével egyszerűen lejátszhatsz háttérzenét akár a telefonodról és közvetlenül a telefonra is rögzíthetsz a STREAM OUT kimeneten keresztül. A 2 fokozatú zajcsökkentés lehetővé teszi a környező zaj csökkentését és a magával ragadó élő adás hangulatát.

Egymástól független vezérlőket kínál a MIC hangerőhöz, mikrofonerősítéshez, AUX IN-hez, fejhallgatóhoz és stream-kimenethez. Élvezd a problémamentes élményt a felhasználóbarát kezelőfelületekkel és rögzítsd a hallottakat az intuitív egygombos monitorozás be- és kikapcsolásával.

A Maono mindig tudja, mire van szüksége az alkotóknak. Nem számít, hogy még csak most kezded vagy már tartalomkészítő, youtube streamelő vagy podcaster vagy, tedd meg a következő lépést az AMC2 NEO egyablakos streaming stúdióval és találd meg a tökéletes hangzást professzionális feldolgozás mellett.

A Maono azzal a küldetéssel és vizióval jött létre, hogy a világ legjobb mikrofonjait és audiotermékeit készítsék. Folyamatosan visszajelzések alapján dolgoznak és beépítik az audioszoftverekkel kapcsolatos szakértelmüket a hardvertermékeikbe. Minden tervezést, kutatást, fejlesztést és gyártást a Maono végez. A Maono eddig 153 piacra lépett be szerte a világon és több száz díjat zsebelhettek be termékeikkel az internetes tech cuccok világában. Röviden a Maono - Egy globális piacvezető márka az audiotermékek piacán!

A Maono mikrofonokat és audiotermékeket kifejezetten internetes tartalomkészítésre tervezték, különősen annak a fiatal genrációnak, akik szeretnek podcastolni és megosztani minden pillanatukat az interneten.

A Maono elkötelezett amellet, hogy az auditermékek globális vezető márkája legyen. A felhasználóik csodálos és kristálytiszta hangzással élhetik át és teremthetik meg a boldogságot világszerte!

Maono - Globális Piacvezető Internet Mikrofon

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "MAONO Audio Mixer AMC2 Neo AMC2 Neo" című hirdetést látja. (fent)