Betöltés...

Sony XS-162ES 60W 16cm 2 utas Komponens Hangszóró

Ár: 129.880 Ft

Kettős erősítésre képes keresztváltó erősítő választóval
A rendkívül jó minőségű crossover optimális filmkondenzátorral rendelkezik, kisebb ellenállással a magas hangok természetes visszaadásához. Kettős erősítőre képes kialakítása csillapítja a magassugárzóra továbbított áramtorzítást, amikor a mélysugárzó magas bemeneti szinteket fogad. A dedikált erősítőválasztó segít egyensúlyban tartani a mélysugárzó és a magassugárzók jelszintjét, és lehetővé teszi a magassugárzó szintjének beállítását még akkor is, ha az összetevőket egyetlen erősítő táplálja.

Környezeti elem éllel, külön bevágásokkal
A mélysugárzó surround eleme egy másik Sony-exkluzív technológiát tartalmaz, különálló ívelt bevágásokkal, amelyek fokozzák a függőleges amplitúdó szimmetriáját, jelentősen csökkentve a torzítást és a jobb tisztaságot.

Fázisdugó
Az XS-162ES kihangosító mélysugárzó csillapító csatlakozója ideális frekvenciaátvitelhez járul hozzá egészen a kapcsolódó magassugárzókkal való metszéspontig. A merev alumínium tekercs és a dinamikus légbefúvó szintén támogatja a hangszóró széles frekvenciaátvitelét a szabályozott és dinamikus basszus érdekében.

Komponens bemeneti mélysugárzó hangszóró, számos MRC aramidszálból készült
Az XS-162ES fő hangszóró membránja egyedi Sony Mica Reinforced Cellular (MRC) anyagból készült. Ez a merev, mégis könnyű hangszóró sokkal pontosabb válaszadást tesz lehetővé, mint a hagyományos hangsugárzóanyagok a finomabb, természetesebb hangzás érdekében.

Az optimális képlet
Az MRC egyetlen aramidszálas mátrixba történő beépítése elnyomja a membrán rezonanciáját és minimalizálja a torzítást, nemcsak az alacsony hangzású tartományban, hanem a közép- és magas frekvenciákon is. Az eredmény hangos hangzás minden frekvencián és szokatlanul pontos, még nagy hangerő mellett is.

Öttengelyes vázszerkezet és dinamikus légdiffúzor
Az öttengelyes keret eloszlatja a rezonanciát, míg az integrált dinamikus légdiffúzor hatékony légkeringést biztosít a kúp egyenletes mozgásáért és a hangtekercs hűtéséért.

Magassugárzók, amelyek képesek elérni a magas hangokat
A nagy felbontású hangzással kompatibilis, lágy dóm magassugárzó membrán közvetlenül a hangtekercshez van csatlakoztatva, hogy lejátssza a zenéje ultramagas hangjait.előnyösen 40 kHz-ig terjedő frekvenciatartományban.

Progresszív magasságú
Az optimalizált akusztikával rendelkező pók lehetővé teszi a teljesítmény és a légáramlás pontosabb manipulálását, a hangszórókúp gyorsabb és precízebb csillapítására tervezett profiljával.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony XS-162ES 60W 16cm 2 utas Komponens Hangszóró" című hirdetést látja. (fent)