Betöltés...

Sony XS-130GS 35W 13cm 2 utas Koaxiális Hangszóró

Ár: 46.010 Ft

Kompozit polipropilén mélysugárzó
A tartós polipropilén membrán mély basszust biztosít, míg a közép- és magas frekvenciák elfojtott csúcsai és süllyesztései zökkenőmentes integrációt biztosítanak a magassugárzóval.

Habszivacs burkolat
A mélysugárzó térhatású anyaga habszivacsból készült, levegővel töltött mátrix szerkezettel készül, amely könnyű és tartós, optimális csillapítási jellemzőket biztosítva az érzékeny basszushangokhoz.

Selyem lágykupolás magassugárzó
A prémium hangsugárzó-kialakításainkhoz kifejlesztett technológián alapuló lágy dóm magassugárzó lapos frekvencia-átvitellel és szélesebb szórással büszkélkedhet. Ezenkívül a selyemmembrán hozzájárul a természetes és lágy hangzáshoz, jó belső veszteséggel.

Progresszív magasságú
Az akusztikailag optimalizált pók nagyobb teljesítménykezelést és légáramlást tesz lehetővé, a hangszórókúp gyorsabb és precízebb csillapítására tervezett profiljával.

Dinamikus légdiffúzor
Az integrált dinamikus légdiffúzor hatékony légkeringést biztosít a zökkenőmentes kúpút és a hangtekercs hűtése érdekében.

Könnyű telepítés
A kisebb magassugárzó-ház és a sekély mélysugárzókosár csökkenti a gyári rácsokkal való fizikai interferenciát, lehetővé téve a könnyű beszerelést számos járműbe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony XS-130GS 35W 13cm 2 utas Koaxiális Hangszóró" című hirdetést látja. (fent)