Betöltés...

LG S95TR 9.1.5 Dolby Atmos Soundbar, 810W, vezeték nélküli mélynyomóval

Ár: 413.990 Ft

LG S95TR 9.1.5 Dolby Atmos Soundbar, 810W, vezeték nélküli mélynyomóval


A csúcskategóriás hangprojektor,amely méltó a kategóriájában legjobb LG OLED-hez


Tegye teljessé az LG TV-élményt a hangprojektorral, amely gyönyörű designnal és erőteljes hangzással rendelkezik!




Érezze a valósághű hangpanorámát

Középső felfelé irányuló csatorna


A hangzás, amely a középpontba helyezi Önt

A középső felfelé irányuló csatorna olyan érzetet kelt, mintha a hang az LG TV közepéről jönne, így igazán élethűen szól.


Zenei előadást lejátszó LG Soundbar és LG TV egy fekete szobában. Hanghullámokat jelképező, cseppekből álló fehér hullámok felfelé és előre terjednek a hangprojektorból. A mélynyomó alulról hanghatást kelt.



3 Szintű Térbeli Hangzás (Triple Level Spatial Sound)

Virtuális réteggel az élethű hangért


A 3 Szintű Térbeli Hangzás egy virtuális réteg hozzáadásával egy hangkupolát hoz létre Ön körül, hogy a hangok még gazdagabban szóljanak.






9.1.5 csatornás térbeli hang

Lenyűgöző hangzás mindenütt


Emelje magasabb szintre LG TV-jét a 810 W-os 9.1.5 csatornás térbeli hangzással, mélynyomóval, felfelé irányuló hátsó hangszórókkal, valamint a Dolby Atmos és a DTS:X technolgiák magával ragadó kiválóságával.


LG TV, LG Soundbar, hátsó hangszórók és egy mélynyomó egy felhőkarcoló nappalijában, egy zenei előadás lejátszása közben. Cseppekből álló, fehér hanghullámok vetítődnek ki a hangprojektorból és a hátsó hangszórókból, körbejárva a kanapét és a lakóteret. A mélynyomó alulról hanghatást kelt. Dolby Atmos logo DTS X logo

LG Soundbar a teljes értékű LG TV-élményhez

Egyszerűség az Ön keze ügyében


Az LG TV-jéről egyszerűen hozzáférhet a WOW kezelőfelülethez, amelyről egyszerűen vezérelheti a hangprojektorát, beállíthatja a hangmódokat, profilokat és irányíthat tovább funkciókat is.


LG távirányító egy LG TV felé mutat, alatta LG Soundbarral. LG TV a WOW interfész menüt mutatja a képernyőn.

Duettben az LG TV-je hangjával


Az LG Soundbar és az LG TV együttes hangzása, hangterjedelme és hangszíntulajdonságai harmóniában egyesülnek a magával ragadó és hatásos hangélményért.


LG TV, LG Soundbar és mélynyomó egy nappaliban zenei előadást játszik le. A fehér cseppek hanghullámokat hoznak létre, amelyek a hangsávból felfelé és előre terjednek, és kivetítődnek a tévéből. A mélynyomó alulról hanghatást kelt.

Tévézzen kábeldzsungel nélkül


A WOWCAST lehetővé teszi az LG Soundbar vezeték nélküli csatlakoztatását az LG TV-hez, és a veszteségmentes többcsatornás hangtámogatást is.


LG Soundbar közelképe egy LG TV alatt. Az LG Soundbar és az LG TV között egy kapcsolódási szimbólum található, amely a WOWCAST vezeték nélküli működését mutatja.

Okos hangzás, az Ön ízlése szerint


AI Room Calibration Pro



Összhangban a térrel, torzítás nélkül


A hangprojektor felméri az Ön, valamint a hátsó hangszórók helyzetét a szobában, majd az elhelyezéstől függetlenül beállítja a hangerő-különbségeket és a késleltetési időt, hogy a helyiség minden pontjában páratlan hangélménynek lehessen részese.






Többcsatornás hangélmény

Érezze a dús és kifejező hangok csodáját


Az LG Soundbar az alap 2-csatornás hangot többcsatornássá alakítja át a mély hangzásért, amely egyszerűen átjárja a teret.


LG TV, LG Soundbar és mélynyomó egy modern városi lakásban. Az LG Soundbar fehér cseppekből álló hanghullámokat bocsát ki, amelyek betöltik a szobát, alulról pedig egy mélynyomó hoz létre hanghatást. Összességében kupola hatást keltenek a szobában.



AI Sound Pro

Minden hangulat és műfaj jól szól


Az AI Sound Pro érzékeli, hogy milyen műfajú tartalmat néz, majd alkalmazza az ahhoz ideális beállításokat.






Intenzív játékélmény

A hang minden képkockával szinkronizálódik


Szabadítson fel portokat a tévéjén, és csatlakoztasson konzolokat az LG Soundbarhoz anélkül, hogy a grafikus teljesítmény csökkenne. A VRR/ALLM támogatás szakadozásmentes, alacsony bemeneti késleltetésű játékmeneteket tesz lehetővé.


LG Soundbar és LG TV együtt látható. Versenyautós játék látható a képernyőn.

HD Streaming

Lenyűgöző HD-stream
A Spotify Connect, TIDAL Connect és a Chromecast veszteségmentes HD-támogatásával tömörítés nélkül streamelhet kedvenc platformjairól.


TIDAL Connect logo Spotify logo Chromecast built-in logo

Kompatibilitás

Kiválaszthatja az Önnek megfelelő platformot
Az LG Soundbar hangprojektorok mostantól több AI szolgáltatással is kompatibilisek. Az LG Soundbart könnyedén vezérelheti az Ön által választott platformmal.


Egy LG Soundbar térbeli felülnézete.Apple AirPlay logo Google Home logo

Tiszta hang a tiszta bolygóért


Újrahasznosított belső



Belső részek újrahasznosított műanyagból


Az LG Soundbar hangprojektorok felső-és alsó részei újrahasznosított műanyagból készülnek. Ez bizonyíték arra, hogy környezettudatosabb megközelítést alkalmazunk a hangprojektorok gyártása során.


Frontális térbeli nézet a hangprojektorról hátul, és egy fémkeretes ábrázolás a hangprojektorról elöl. A hangprojektor fémkeretének hátsó részének döntött megjelenítése a "Recycled Plastic" felirattal, amely a keret szélét jelzi.

Újrahasznosított külső borítás

Jersey borítás műanyag palackokból

Minden LG Soundbart átgondoltan megterveztünk, gondosan ügyelve a újrahasznosított anyagok magas arányára. A Global Recycled Standard tanúsítja, hogy a poliészter Jersey anyag újrafeldolgozott műanyag palackokból készült.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "LG S95TR 9.1.5 Dolby Atmos Soundbar, 810W, vezeték nélküli mélynyomóval" című hirdetést látja. (fent)