Betöltés...

Behringer Xenyx 802S Analóg Keverő

Ár: 45.410 Ft

Nagyszerű bármilyen beállításhozAz új XENYX „S” sorozat USB-n keresztül számítógépekhez vagy mobileszközökhöz csatlakoztatható, így rendkívül egyszerű a digitális források és analóg berendezések integrálása. Két monó és 2 sztereó csatorna EQ-val, plusz egy másik sztereó csatorna, egy sztereó RCA streaming bemenet és egy sztereó USB bemenet lehetővé teszi összesen 12 kristálytiszta audiojel keverését a fejhallgatón vagy a kiváló minőségű TRS kimeneteken keresztüli felügyelethez. Ennélfogva a 802S sokoldalú keverőként is használható a hálózati audioeszközök és számos más audiojel kombinálására.

Egyszerűen irányíthatóA 802S 3 sávos EQ-val rendelkezik a mono és sztereó bemeneteken, és lehetővé teszi a precíz hangformálást bármilyen bemeneti forráshoz. A csatornánkénti integrált FX-küldés vezérlés lehetővé teszi, hogy bármilyen külső FX-processzort, például a Behringer FX2000-et, csatlakoztathasson a lenyűgöző audioeffektus-rugalmasság érdekében. Ha semmi nincs bedugva a 7/8-as sztereó vonalbemenetekre, akkor a Level 7/8 vezérlővel kényelmesen beállíthatja az USB bemeneti szintet.

Csodálatos felszerelés megfizethető áronA XENYX 802S nagyszerű partner bármely professzionális mikrofonhoz, amely megfelelő mikrofonbemenettel frissíti a streaming, podcast vagy felvételi beállításokat, miközben egyszerű, szuperkényelmes vezérlést biztosít a keze ügyében.

Szerezze be a XENYX 802S-t helyi Behringer márkakereskedőjétől még ma!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Behringer Xenyx 802S Analóg Keverő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb