Betöltés...

Behringer XENYX 502S Analóg Keverő

Ár: 38.130 Ft

z ultrakompakt XENYX 502S keverő 5 bemenete lehetővé teszi, hogy könnyedén érj el prémium minőségű hangzást, amely tökéletes streaminghez, podcast-adáshoz és felvételhez. Lágy és ultramuzikális hangzást biztosít a díjnyertes XENYX mikrofon előerősítőjének köszönhetően.

Az új XENYX „S” sorozat USB-n keresztül számítógépekhez vagy mobileszközökhöz csatlakoztatható, így rendkívül egyszerű a digitális források és analóg berendezések integrálása. Egy monó és 2 sztereó csatorna lehetővé teszi akár 5 jel keverését is, keverve azokat egy sztereó RCA streaming bemenettel és egy sztereó USB bemenettel. Ez összesen 9 kristálytiszta hangjelet jelent a fejhallgatón vagy a kiváló minőségű TRS Main kimeneteken keresztüli megfigyeléshez. Az 502S sokoldalú szubkeverőként is használható a hálózati audioeszközök más analóg jelekkel való kombinálására.

A XENYX 502S nagyszerű partner bármilyen dinamikus mikrofonhoz, amely megfelelő mikrofonbemenettel frissíti a streaming, podcast vagy felvételi beállításokat, miközben egyszerű, szuperkényelmes vezérlést biztosít a kezed ügyében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Behringer XENYX 502S Analóg Keverő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb