Betöltés...

Optoma DP-9092MWL - 92" Vetítővászon állvánnyal (210x196,5 - 16:9) Matt fehér

Ár: 184.700 Ft

92" képátlójú, 16:9-es, kézi felhúzású vetítővászon Ez a hordozható felhúzható vetítővászon otthoni szórakoztatásra és üzleti használatra egyaránt kiválóan alkalmas, könnyen kezelhető és tökéletes alkalmi használatra. Ez a hordozható vetítővászon beltéren és kültéren egyaránt használható. Ideális megoldás az otthoni moziélményhez, ahol a hely korlátozott, vagy ha rugalmasságra van szükség a falra vagy mennyezetre állandóan rögzített képernyő helyett.
Üvegszálas matt fehér szövetKiváló minőségű, tartós, hosszú élettartamú, négy rétegből álló vetítővászon anyag, amely fő hordozórétegként kiváló minőségű üvegszálat tartalmaz. Magas hőmérséklet-, tűz-, nedvesség-, deformáció- és nyúlásállósággal rendelkezik. A teljes anyag emellett penészálló és görbüléstől mentes. A külső felületet PVC mikropontokkal látják el, amelyek segítenek a lehető legjobb képek előállításában és visszaverésében, széles és egyenletes, 160 fokos látószöggel. Az anyagot a világhírű Image Science Foundation tanúsítja kiváló teljesítményéért.
Intelligens támasztórúd és fogantyúInnovatív kialakítás és biztonsági funkció, amely szállítás közben biztonságosan rögzíti a képernyőt a tokban. A tartórúd felemelésekor a tok automatikusan kioldódik, és a képernyő a fogantyúnál fogva felhúzható. Amikor a vászon visszahúzódik, a tok automatikusan lezáródik. A tartórúd egy egyirányú szabadalmaztatott zárral is rendelkezik, amely lehetővé teszi a háttámla teljes rögzítését és egyszerű állítását. Ez lehetővé teszi a vászon magasságának zökkenőmentes beállítását. A fogantyú nem csak a képernyő tokból való kiemelésére és behúzására szolgál, hanem a támasztórúdhoz való rögzítésére is, megakadályozva ezzel a képernyő leesését vagy pozícióváltását.
Állítható lábakA burkolat alá bújtatott, rejtett kialakítású, két támasztóláb kifordítható, így négy, egyenként állítható láb válik láthatóvá. A hátsó támasztórúd egy padlóállványt is tartalmaz, amely további stabilitást biztosít. Ezzel a kialakítással a vetítő a legtöbb egyenetlen felületen támasztás nélkül is egyensúlyban maradhat.
Változó pozícionálásKönnyedén kihúzhatja a képernyőt bármilyen kívánt magasságba. Egyszerűen emelje a tartórudat a helyére, húzza ki a képernyőt a fogantyún keresztül, illessze a tartórúdra, majd állítsa be a képernyő magasságát a tartórúd magasságának beállításával.
ISF tanúsítvánnyal rendelkező ernyőanyagISF tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy csúcsminőségű teljesítményt nyújtson, amely pontos színt és kontrasztot biztosít Önnek. Ez azt jelenti, hogy a vetítővászon anyaga minimális torzítással megtartja ugyanazt az RGB (vörös-zöld-kék) színegyensúlyt, amely a projektorból érkezik. Lehetővé teszi, hogy úgy élvezze filmjeit, ahogyan a rendező elképzelte.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Optoma DP-9092MWL - 92" Vetítővászon állvánnyal (210x196,5 - 16:9) Matt fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: