Betöltés...

Thomson SBC255BT Sztereó 2.1 Bluetooth Hangprojektor, Szürke

Ár: 33.990 Ft

Thrill to magával ragadó basszus hangzás, hogy teljes mértékben élvezhesse házimozi élményét. Legyen szó hangzásról egy filmről, hangulatot varázsol egy estét vagy egy frenetikus videojátékról, az SB60BTS A hangsáv.

Vezeték nélküli
Élvezze a zökkenőmentes vezeték nélküli élményt. Élvezze az összes zenét vezeték nélkül, ha Bluetooth-on keresztül csatlakoztatja táblagépét/okostelefonját a soundbarhoz. A TV, DVD-lejátszó és játékkonzolok közvetlenül csatlakoztathatók a soundbarhoz.
A soundbar lehetőséget kínál különféle eszközök csatlakoztatására AUX-on vagy vezeték nélkül Bluetooth-on keresztül. A kiváló minőségű hangvisszaadás érdekében optikai bemenet is rendelkezésre áll.

Bluetooth
Könnyen csatlakoztathatja TV-jét és hangsávját vezeték nélkül a Bluetooth funkció segítségével.

Adatolvasás
A Thomson Soundbar USB- és SD-kártya bemenettel rendelkezik, amely lehetővé teszi az USB-kulcsok vagy SD-kártyák behelyezését az adatok olvasásához.

Elegáns dizájn
Az elegáns dizájn harmonikusan keveredik az ívelt TV íveivel, és szobát betöltő hangot ad hangszóróján keresztül. A távirányítónak köszönhetően kényelmesen használhatja az ívelt Bluetooth soundbart a kanapéjáról.

Jellemzők:
- Színe: Szürke
- Teljes zenei teljesítmény: 200 Watt
- 2.1 sztereó hangrendszer Bluetooth® távirányítóval
- Optikai

Bemenetek:
- 3,5 mm
- RCA
- USB és SD kártya
- 230 V tápegység

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Thomson SBC255BT Sztereó 2.1 Bluetooth Hangprojektor, Szürke" című hirdetést látja. (fent)