Betöltés...

Mac Audio Power Star 13.2 kétutas Hangszóró 13cm #fekete

Ár: 12.099 Ft

Mac Audio Power Star 13.2 80/320 W, 34 - 24.000 Hz fekete 2 utas koaxiális rendszer

A MAC Audio Power Star hangszórókat kíváló minõségű alkatrészekkel szerelték az akusztikus csúcsteljesítményért. A szilárd anyagokkal maximális kapacitást értek el a német mérnökök.

A legújabb lézeres technikával, a Klippel mérési módszerrel alkották meg a hangszórót a pontos és torzitásmentes hangok érdekében. Szilárd acélkosár, szálhúzott alumínium mintás polipropilén membrán, titánium magassugárzó, hosszú löketű gumi perem, Mac Audio logóval ellátott mágnes védõperem: a mérnökök a hangzást a tökéletes megjelenéssel párositották.

A Power Star 13.2 egy kétutas koaxiális hangszóró, 320W maximális zenei teljesítménnyel, 13 cm -es méretben. Kiváló minõségű alkatrészek:  A Power Star hangszóróhoz kiváló minõségű anyagokat és alkatrészeket használtak fel. A hangszóró szive a fröccsöntött polipropylén membrán, amely kiegészitõ perem megerõsítést kapott a nagyobb terhelhetõség érdekében.

Tiszta kaucsuk gumiprem:  A nagy kilengésű tisztal kaucsuk gumiperem hatása, hogy dinamikusabb, mélyebb hangokat is meg tud szólaltatni. A gumiperem a hangszórómembránhoz stabilan csatlakozik, köszönhetõ a membránon kialakított megerõsítésnek.

A magassugárzók:  A magassugárzókat titán bevonattal láttál el a tiszta magashangokért és a pontosságért.

A hangszóró kosara:  Tömör, húzott acél kosárral szerelték, amelyen a lengõtekercsnek külön szellõzést alakitottak ki. Ez segitséget nyújt nagyobb terhelés esetén is torzitásmenten hangokat megszólaltatni, igy jobb lesz a hatásfok.

DIN méretű hangszórók:  A DIN méretű hangszóróház kialakítással szinte a legtöbb autótipusba gyári helyre telepihetõ. Nem kell az ajtót átalakitanunk.

Klippel mérõrendszerrel optimalizálva:  A Klippel mérõrendszerrel a macAudio tökéletesiteni tudja a hangszóróit. A géppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.
Tökéletes megjelenés, kiváló hangminõség. Ez a megállapítás érvényes a Power Star hangszórókra. A design-os rácson gyémántforgácsolású MacAudio logo elegáns és szuverén megjelenést biztosít. A hangszórókon és egyes alkatrészeken ezüst díszitést alkalmaztak.

TELJESÍTMÉNYKEZELÉS
80/320 Watt
IMPEDANCIA
4 Ohm
FREKVENCIATARTOMÁNY
34 - 24.000 Hz
DIN-Ø
0,5 ”mm magassugárzó Mélysugárzó: 5,25
KÜLSŐ ÁTMÉRŐ
164 mm
KIVÁGNI
113 mm
SZERELÉSI MÉLYSÉG
51 mm
SZERELÉSI MAGASSÁG
20 mm



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Mac Audio Power Star 13.2 kétutas Hangszóró 13cm #fekete" című hirdetést látja. (fent)