Betöltés...

Mac Audio Hangszóró 3 utas nagy ovál POWER STAR 69.3

Ár: 18.790 Ft

Mac Audio Mac Power Star 69.3 120/480 W, 28 - 24000 Hz fekete háromutas nagyovál hangszóró

A MAC Audio Power Star hangszórókat kíváló minõségű alkatrészekkel szerelték az akusztikus csúcsteljesítményért. A szilárd anyagokkal maximális kapacitást értek el a német mérnökök. A legújabb lézeres technikával, a Klippel mérési módszerrel alkották meg a hangszórót a pontos és torzitásmentes hangok érdekében.

Szilárd acélkosár, szálhúzott alumínium mintás polipropilén membrán, titánium magassugárzó, hosszú löketű gumi perem, Mac Audio logóval ellátott mágnes védõperem: A mérnökök a hangzást a tökéletes megjelenéssel párositották. A Power Star 69.3 egy háromutas triaxiális hangszóró, 480W maximális zenei teljesítménnyel, 16 x 24 cm -es méretben. Kiváló minõségű alkatrészek:  A Power Star hangszóróhoz kiváló minõségű anyagokat és alkatrészeket használtak fel. A hangszóró szive a fröccsöntött polipropylén membrán, amely kiegészitõ perem megerõsítést kapott a nagyobb terhelhetõség érdekében.

Tiszta kaucsuk gumiprem:  A nagy kilengésű tisztal kaucsuk gumiperem hatása, hogy dinamikusabb, mélyebb hangokat is meg tud szólaltatni. A gumiperem a hangszórómembránhoz stabilan csatlakozik, köszönhetõ a membránon kialakított megerõsítésnek.

A magassugárzók:  A magassugárzókat titán bevonattal láttál el a tiszta magashangokért és a pontosságért.

A hangszóró kosara:  Tömör, húzott acél kosárral szerelték, amelyen a lengõtekercsnek külön szellõzést alakitottak ki. Ez segitséget nyújt nagyobb terhelés esetén is torzitásmenten hangokat megszólaltatni, igy jobb lesz a hatásfok.

DIN méretű hangszórók:  A DIN méretű hangszóróház kialakítással szinte a legtöbb autótipusba gyári helyre telepihetõ. Nem kell az ajtót átalakitanunk.

Klippel mérõrendszerrel optimalizálva:  A Klippel mérõrendszerrel a macAudio tökéletesiteni tudja a hangszóróit. A géppel optimalizálják a hangszórót, szimetrikus mágneses mezõt hoznak létre lézeres technologiával. Az igy tervezett hangszórók pontosabb és torzitásmentesebb hangvisszaadásra képesek.
Tökéletes megjelenés, kiváló hangminõség. Ez a megállapítás érvényes a Power Star hangszórókra. A design-os rácson gyémántforgácsolású MacAudio logo elegáns és szuverén megjelenést biztosít. A hangszórókon és egyes alkatrészeken ezüst díszitést alkalmaztak.

TELJESÍTMÉNYKEZELÉS
120/480 Watt
IMPEDANCIA
4 Ohm
KERESZTEZŐ FREKVENCIÁK
2800/4200 Hz
FREKVENCIATARTOMÁNY
28 - 24000 Hz
HANGNYOMÁS SZINT
91 dB
DIN-Ø
0,5 ”mm magassugárzó Basslautsprecher: 150 x 230 mm
KÜLSŐ ÁTMÉRŐ
259 x 178 mm
KIVÁGNI
221 mm x 151 mm 221 mm x 152 mm
SZERELÉSI MÉLYSÉG
78 mm
SZERELÉSI MAGASSÁG
27 mm

 



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Mac Audio Hangszóró 3 utas nagy ovál POWER STAR 69.3" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: