Betöltés...

Bqeel Android 10.0 TV Box R2 MAX, 4 GB RAM 64 GB ROM

Ár: 29.990 Ft

Felbontás típus 4K

Tárolókapacitás 64 GB

Processor model RK3318

Támogatott hangformátum MP4

Támogatott videó formátum MP4







VÉGLEGES ADATTÖRLÉS

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot az adatainak biztonsága érdekében!



A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.



További információk:

a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles

Leírás

【Android 10.0 + Smartcast】 Az Android TV Box R2 MAX a legújabb Android 9.0 rendszerrel rendelkezik, intuitívabb és gyorsabb, ideális választás TV-jének okossá tételéhez. Támogatja a Miracast / DLNA / Airplay technológiát, és lehetővé teszi a számítógépről vagy okostelefonról küldött multimédiás tartalmak problémamentes megtekintését.

【Erős dekódolási képesség】 A nagymértékben testreszabott 64 bites RK3318 négymagos Cortex-A53 processzor biztosítja a pufferelés nélküli videó streamelést; A 4k2k H.265 hardveres videó dekódolás és a 4k2k kimenet nemcsak lenyűgöző, élethű képeket előzi meg, hanem 50%-os sávszélességet is megtakarít a gyorsabb működés érdekében.

【4G RAM + 64G ROM】 A TV Box R2 MAX mindenekelőtt 4 GB rammal rendelkezik, ami biztosítja a rendszer kiváló folyékonyságát. A különféle Usb / Micro Sd bemeneteknek köszönhetően (az USB frash meghajtót / U HDD-t 4 TB-ig és az SD / TF kártyát 128 G-ig) közvetlenül a TV-n láthatja, amink van: filmeket, videókat, képeket stb. .

【Kiváló csatlakozás】 LAN (Ethernet: 100M, Wi-Fi (2,4G / 5G, erős jel) és Bluetooth 4.0 érhető el ezen az androidos TV-dobozon, ami stabil és zökkenőmentes internetkapcsolatot biztosít. A hasznos USB / SD Slot portokkal is , továbbra is csatlakoztathat külső eszközöket.

【Könnyen telepíthető és használható】 A készülék teljesen egyszerűen beállítható. Csatlakoztassa az android R2 MAX TV boxot a TV-hez HDMI kábelen keresztül, dugja be és csatlakoztassa a hálózathoz (wifi-n vagy hálózati kábelen keresztül), készen áll a használatra!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Bqeel Android 10.0 TV Box R2 MAX, 4 GB RAM 64 GB ROM" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb