Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth 5.3 Karaoke mikrofon szett multifunkciós vezérlő egységgel, két mikrofonnal, audio ki- és bemenettel, 6 hangeffekt

Ár: 23.388 Ft

Készen áll arra, hogy új szintre emelje otthoni szórakozását? A DS-K1 Multifunkciós Karaoke Mikrofon Szett a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát és fejlett Karaoke Mixer rendszert használva vezeték nélküli élményt nyújt, amely átalakítja a hagyományos hangszórókat vezeték nélküli karaoke eszközökké. Beépített DSP-szintű hangkártyája intelligensen javítja a hangminőséget, így hangja valósághű és gyönyörű lesz. Hat különböző hanghatással, zaj- és visszhangmentes mikrofonnal, valamint széleskörű kompatibilitással a DS-K1 tökéletes választás minden énekelni vágyó számára, legyen szó otthoni bulikról, élő közvetítésekről vagy autós utazásokról. Fedezze fel a DS-K1 világát, és hozza ki a legtöbbet hangjából!


Vezeték nélküli Bluetooth-os Karaoke mikrofon szett multifunkciós vezérlő egységgel, két Bluetooth 5.3 mikrofonnal, audio ki- és bemenettel, 6 választható hangeffekt.


A DS-K1 Karaoke szett a legújabb Bluetooth 5.3 technológiát és Karaoke Mixer rendszert alkalmazza. Beépített DSP-szintű hangkártyával rendelkezik, amely javítja a hanghatásokat és intelligensen növeli a hangminőséget, így a hangja valósághűbb és szebb lesz.


6 beépített hanghatással rendelkezik, támogatva a professzionális módot/KTV módot/eredeti hangot/férfiból nő/hang nőből férfi/Warcraft hang módot, szabadon válthat különböző hanghatások között a különböző alkalmaknak megfelelően.


Kiváló minőségű mozgótekercses mikrofon, mérnöki akusztikai technológia, visszhangmentes, zajmentes és interferenciamentes.


Több rendszert támogató eszközökkel kompatibilis, K-dalokhoz/élő közvetítéshez/dalok hallgatásához, kompatibilis mobiltelefonokkal, táblagépekkel, számítógépekkel, laptopokkal, autós audio szettekkel, okos TV-vel, projektorral, MP3, MP4 és támogatja a főbb karaoke alkalmazásokat és élő karaoke programokat.


Támogatja az autókban történő használatot, lehetővé téve az autós hangszórók karaoke hangszórórendszerré történő frissítését a vezeték nélküli mikrofonokkal való énekléshez, növelve a vezetés élvezetét és a utazást nem teszi magányossá. (Megjegyzés: Az autónak rendelkeznie kell 3,5 mm-es AUX audio bemeneti interfésszel)


DS-K1 erősítőegység funkció bemutatása:



Bluetooth mód:


A mobiltelefonok, táblagépek, okos TV-k, projektorok és más Bluetooth funkcióval rendelkező eszközök vezeték nélküli kapcsolatot létesítenek a DS-K1 vezérlőegységgel a Bluetooth funkción keresztül. A DS-K1 vezérlő egység 3,5 mm-es AUX audio kábelen keresztül továbbítja az audió jelet a vezetékes hangszóróra, hogy megvalósítsa a vezeték nélküli karaoke funkciót.



PC mód:


Univerzális Type-C adatkábel csatlakoztatja a számítógépet/laptopot a DS-K1 vezérlőegységhez. A DS-K1 erősítőegység 3,5 mm-es AUX audio kábelen keresztül továbbítja az audió jelet a vezetékes hangszóróra, hogy megvalósítsa a vezeték nélküli karaoke funkciót.



Vezetékes mód:


Az MP3, MP4 és más eszközök 3,5 mm-es AUX audio kábelen keresztül továbbítják az audió jeleket a DS-K1 vezérlőegységhez, és a DS-K1 vezérlőegység 3,5 mm-es AUX audio kábelen keresztül továbbítja az audió jeleket a vezetékes hangszórókhoz, hogy megvalósítsa a vezeték nélküli karaoke funkciót.

Modell: DS-K1
Audio interfész: 3,5 mm AUX kimenet/3,5 mm AUX bemenet/Type-C bemenet
Bluetooth verzió: V5.3
Anyag: ABS
Átviteli távolság: 10 méter akadály nélkül
Akkumulátor kapacitás: Erősítőegység 300mAh / Mikrofonok 400mAh
TYPE-C interfész: Töltés és adat audio bemenet
Audió frekvencia válasz: 20Hz-17.5KHz
Termék mérete: Erősítőegység 833618mm/Mikrofon 136*38mm
Termék színe: Fekete/Fehér
Kompatibilis eszközök: mobiltelefonok, számítógépek, táblagépek, laptopok, projektorok, okos TV-k, vezetékes hangszórók, autós hangszórók és egyéb audio berendezések
Támogatott protokoll: A2DP1.3/HFP1.6/HSP1.2/AVRCP1.6/D11.3


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth 5.3 Karaoke mikrofon szett multifunkciós vezérlő egységgel, két mikrofonnal, audio ki- és bemenettel, 6 hangeffekt" című hirdetést látja. (fent)