Betöltés...

ViewSonic WPD-700 Wireless képernyőmegosztó projektorhoz

Ár: 36.930 Ft

A WPD-700 egy intuitív, stabil és biztonságos vezeték nélküli megoldás. Plug-and-play funkciót kínálva lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélkül közvetítsenek tartalmat mobileszközeikről, hálózati beállítás vagy szoftvertelepítés nélkül. Peer-to-peer kapcsolat használatával biztosítja az átvitel stabilitását és biztonságát, valamint leegyszerűsíti a vendégek hozzáférését a tartalommegosztáshoz. A WPD-700 zökkenőmentes adatfolyamot biztosít kevesebb mint 80 ms késleltetéssel, és akár 1080p Full HD felbontást is támogat. Ezenkívül lehetővé teszi a DRM-védett tartalmak vezeték nélküli streamelését olyan népszerű platformokról, mint a Netflix, Disney+ stb. Akár 30 méteres átviteli hatótávolságával még nagy helyeken is vezeték nélkül továbbíthat tartalmat, megtakarítva a hosszú HDMI-kábelek költségeit. Az adó USB-C porttal rendelkezik, amely közvetlen kompatibilitást biztosít a legtöbb mobileszközzel, extra adapterek nélkül, beleértve a legújabb iPhone 15-öt is. Ezen túlmenően, hogy akár 8 adóval is párosítható, egyetlen kattintással kényelmesen válthat több előadó között.

Plug-and-Play: Közvetlen kapcsolat hálózati beállítás vagy szoftver telepítése nélkülPeer-to-Peer kapcsolat: Stabil és biztonságos kapcsolat biztosítása exkluzív hálózaton keresztülSima kijelző: 80 ms-nál kevesebb késleltetés, akár 1080p felbontás támogatásávalDRM-védett tartalom streamelés: Vezeték nélkül jelenítse meg a Netflix, Disney+ és egyéb tartalmakatNagy hatótávolságú vezeték nélküli átvitel: akár 30 méteres távolságból hosszú HDMI-kábelek nélkülKönnyített több előadós találkozók: Akár 8 adó támogatása USB-C porton keresztülAdó
Csatlakozó típusa: USB-C x 1Tápellátás: 5V/1AMéret (SzxMxM): 170 x 40 x 16 mmNettó tömeg: 37,5 gVevő
Csatlakozó típusa: HDMI x 1, USB-A x 1Tápellátás: 5V/0,5AMéret (SzxMxM): 677 x 17 x 6 mmNettó tömeg: 19 g

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "ViewSonic WPD-700 Wireless képernyőmegosztó projektorhoz" című hirdetést látja. (fent)