Betöltés...

Digitális zajszintmérő, hordozható hangerősségmérő, LCD kijelző, 30 és 130dB közötti hang- és zaj mérés, fekete

Ár: 10.990 Ft

Termék leírás: A Professzionális Zajszintmérő egy digitális, hordozható eszköz. A környezeti hangok és zajok mérésére szolgál. Ez az eszköz különösen hasznos különböző területeken és iparágakban. Például építkezéseken, gyárakban, közlekedési területeken, valamint szórakoztatóipari helyszíneken, ahol a hangszintek ellenőrzése és dokumentálása szükséges. Mérési Tartomány: 30 és 130 dB között. Ez a tartomány lehetővé teszi a nagyon csendes környezetek, például könyvtárak zajszintjének mérését, valamint a nagyon hangos helyek, például koncertek zajszintjének mérését is. Pontosság: ±0,1 dB. Ez a magas pontosság garantálja, hogy a mért adatok megbízhatóak és pontosak legyenek. LCD Kijelző: A készülék egy jól látható LCD kijelzővel rendelkezik, amely megkönnyíti a mért értékek leolvasását, még gyenge fényviszonyok között is. Hordozható Kialakítás: Kompakt és könnyű, így könnyen hordozható és használható különböző helyszíneken. Ez az ergonomikus kialakítás lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyszerűen tartsa és működtesse az eszközt. Szín és formatervezés: Fekete színe elegáns megjelenést biztosít. Erős ABS burkolata pedig ellenállóvá teszi a külső behatásokkal szemben. Csomag tartalma:
1 x Digitális zajszint mérő
1 x Felhasználói útmutató

Alkalmazási Területek: Munkahelyi Zajszint Ellenőrzés: Biztosítja, hogy a zajszintek megfeleljenek a munkahelyi biztonsági előírásoknak. Környezeti Zajszint Mérés: Városi területeken, közlekedési csomópontoknál és ipari övezetekben. Szórakoztatóipar: Koncertek, fesztiválok és egyéb rendezvények zajszintjének monitorozása. Oktatás: Hasznos iskolákban és egyetemeken a csendes tanulási környezet biztosításához. Ez a digitális zajszintmérő egy megbízható és könnyen használható eszköz, ami segít a zajszintek ellenőrzésében és dokumentálásában különböző környezetekben és helyszíneken. Tulajdonságok: Zajszint mérő Integrált LCD kijelző LED háttérvilágítással Kondenzátoros mikrofon Mikrofon szélzaj-védő szivacs Kis helyen elfér, akár zsebben is könnyen hordozható. Műszaki adat: Kijelző: LCD Mérési tartomány: 30dB ~ 130dB Felbontás: 0,1dB Pontosság: ±1,5 dB (94dB 1kHz) Frekvencia tartomány: 31,5Hz ~ 8kHz Korrekciós szűrő: A Működési hőmérséklet (páratartalom): 0 ~ +40°C (10~80% RH) Működési magasság < 2000 méter Tárolási hőmérséklet (páratartalom): -10 ~ +60°C (0~75% RH) Tápellátás: 3 x AAA 1,5V elem (nem tartozék) Elemtöltöttség kijelzés: Igen Méret (h x sz x m): 150mm x 52mm x 30mm Nettó tömeg: 85 g (Bruttó tömeg: 102 g) A termék CE, RoHS, valamint Recycled Product tanusítvánnyal is rendelkezik.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Digitális zajszintmérő, hordozható hangerősségmérő, LCD kijelző, 30 és 130dB közötti hang- és zaj mérés, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: