Betöltés...

Hangszóró intelligens karaoke mikrofonnal gyerekeknek, vezeték nélküli hangszóró, kék ABYZ®™

Ár: 9.784 Ft

Minden gyermek magában hordozza a kreativitás szikráját, egy művészt, aki arra vár, hogy felfedezzék és elengedjék. Az® ABYZ karaoke mikrofonja nem csak egy eszköz, amely valóra váltja ezt a kívánságot, hanem egy kapu egy szórakozással és zenével teli világba, mindezt a tenyerében.

Ez a hordozható karaoke mikrofon a Bluetooth-on keresztüli egyszerű csatlakozásnak köszönhetően korlátozások nélküli mozgásszabadságot kínál. Ezenkívül minden előadás fény- és hangshow-vá válik a hordozható hangszórónak és az élénk LED-színeknek köszönhetően. Tökéletes eszköz gyermekpartikhoz vagy szórakoztató családi estékhez.

A mikrofon számos teljesítményfokozó énekeffektussal rendelkezik, így a gyermekek egyedi bélyeget helyezhetnek kedvenc dalaikra. A visszhangoktól a hangmagasságok megváltoztatásáig ez a mikrofon lehetővé teszi számukra, hogy magával ragadó módon fejezzék ki kreativitásukat.

Ráadásul a mikrofon MP3-lejátszással rendelkezik, így kedvenc dalait közvetlenül a készülékéről rögzítheti és lejátszhatja. A kiváló minőségű személyes élmény érdekében pedig egy fejhallgatót is tartalmaz a csomag, így bármikor és bárhol hallgathat és gyakorolhat.

A világoskék szemet gyönyörködtető árnyalatában kapható ABYZ® karaoke mikrofon tökéletes ajándék a zene és az előadás iránt szenvedélyes gyermekek meglepetésére és örömére. Tanulj, érezd jól magad és szerezz nagyszerű emlékeket ezzel a karaoke eszközzel, amely mosolyt és örömet csal minden otthonba. Hagyja, hogy gyermeke felfedezze a zene világát, és fejlessze tehetségét ezzel az ABYZ® karaoke mikrofonnal.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hangszóró intelligens karaoke mikrofonnal gyerekeknek, vezeték nélküli hangszóró, kék ABYZ®™" című hirdetést látja. (fent)