Betöltés...

Sencor SPT4700 12 W, CD, Bluetooth, USB, AUX, SD, FM Fekete-Ezüst rádiós magnó

Ár: 42.884 Ft

A Sencor SPT 4700 rádiós magnó lehetőséget nyújt kedvenc slágereinek hallgatására Bluetooth kapcsolaton, USB és AUX csatlakozón keresztül. Emellett az audio CD-k lejátszása is lehetséges a magnó segítségével, valamint különböző rádióállomásokat is hallgathat a beépített FM tunerrel. A gazdag hangzásvilágot két hangfal és a beépített hangszínszabályzó biztosítja. A távirányító és az LCD kijelző pedig kényelmes vezérlést biztosít. A beépített óra funkcióval az időzített működés is beállítható, és akár kedvenc dalokra is ébredhet minden reggel, hogy jól induljon a nap.

BLUETOOTH TECHNOLÓGIA
A rövid hatótávolságú, vezetéknélküli adatcserére szolgáló nyílt szabvány rendkívül praktikus. Könnyedén létesíthet kis hatótávolságú rádiós kapcsolatot okos eszközei között, és mindezt minimális energiafelhasználással teheti meg.

A RITMUS EREJÉVEL
Az akár 12 W (2x 6 W) elérhető teljesítményt két aktív hangfal biztosítja, amelyek lenyűgöző hangzást nyújtanak. Az 4 ohm impedancia és a 65 Hz - 18,5 kHz frekvenciatartomány lehetővé teszi a részletek gazdag átadását és a tiszta hangzást. A torzítás mértéke pedig kevesebb, mint ≤ 0,5 % (1 kHz 1 W), így a hangok valósághűen és torzítás nélkül szólnak. A beépített hangszínszabályozók segítségével pedig testre szabhatja a hangzást a saját ízlése szerint.

CSATLAKOZTATÁS GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN
A legegyszerűbb és gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot a Bluetooth Audio 4.0 technológia biztosítja, amely akár 15 m hatótávolságon belül működik. A készüléken megtalálhatóak a már klasszikusnak számító 3,5 mm csatlakozók, így könnyedén csatlakoztathat más eszközöket is. Emellett az USB pendrive-okat is használhatja a magnóhoz, hogy egyszerűen lejátszhassa a tárolt zenéit. Nem csak ezek a csatlakozók állnak rendelkezésére, hanem a memóriakártyát is kezelheti a készülék, így a zenéi mindig kéznél lehetnek.

BEÉPÍTETT RÁDIÓ FM TUNER
Az FM tuner a legnépszerűbb rádióvevő, amely széles körben elterjedt. Működése a 87,5 és 108 MHz közötti frekvenciasávon zajlik. A készülék kihúzható antenna rendelkezik, amely könnyebb tárolást tesz lehetővé. Az hosszabb antennák általában jobb vételt biztosítanak. Emellett a készülék 40 programhellyel rendelkezik, amelyekre kedvenc állomásait rögzítheti.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sencor SPT4700 12 W, CD, Bluetooth, USB, AUX, SD, FM Fekete-Ezüst rádiós magnó" című hirdetést látja. (fent)