Betöltés...

Technisat TechniRadio RDR Hordozható Rádió - Fehér

Ár: 16.520 Ft

Zseb méretű DAB+ rádió! A cserélhető újratölthető akkumulátornak köszönhetően a TECHNIRADIO RDR folyamatosan digitális programozási lehetőségeket kínál, még akkor is, ha kint van. 
A DAB+-on keresztül sugárzó digitális rádióműsorokon kívül ez a kompakt készülék a környéken elérhető összes FM-állomást is fogadja, és képes MP3 zenefájlok lejátszására a csatlakoztatott USB adathordozóról. 
A kétsoros LCD hasznos információkkal szolgál az aktuális rádióműsorról, a nagy kedvencek memória és a négy konfigurálható közvetlen állomásválasztó gomb pedig kiváló kezelést biztosít. 
A TECHNIRADIO RDR a fejhallgató-kimeneten kívül AUX IN interfésszel is rendelkezik, amelyen keresztül külső zenei forrásokat, például okostelefont csatlakoztathat. 
Rendkívül praktikus: a kompakt rádió egy gombnyomásra LED-lámpássá válik.

DAB+ digitális rádióFM rádió RDS funkcióvalKedvenc memória (20 DAB+/20 FM)USB interfész MP3 lejátszáshozBeépített, cserélhető újratölthető akkumulátor akár 10 órányi lejátszáshozKonfigurálható állomás közvetlen kiválasztó gombokLED zseblámpa

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Technisat TechniRadio RDR Hordozható Rádió - Fehér" című hirdetést látja. (fent)