Betöltés...

AxaCube konferencia mikrofon, mindenirányú, kondenzátor, némító funkció, hordozható, cink ötvözet, USB csatlakozás

Ár: 14.990 Ft

Fedezze fel a tökéletes mindenirányú mikrofont konferenciákhoz, online találkozókhoz, chathez, YouTube-hoz, Twitch-hez és sok máshoz. Ez a nagy teljesítményű mikrofon prémium anyagokból készült, és fejlett technológiával rendelkezik a kivételes hangtisztaság érdekében.

Tulajdonságok és előnyök

Kiváló minőségű anyagok

Cinkötvözet felépítése: A mikrofon cinkötvözetből készült, amely tartós anyag, amely nem kelt hangrezonanciát, így hű hangvisszaadást biztosít.

Kiváló hangtisztaság

Nagy sűrűségű akusztikus hab: A mikrofon belseje nagy sűrűségű akusztikus habbal van felszerelve a tiszta és egyenletes hang rögzítése érdekében.
360 fokos rögzítés: A mindenirányú kialakítás lehetővé teszi, hogy a mikrofon minden irányból rögzítse a hangot, érzékeli a legkisebb jeleket, és nagy hanghűséggel reprodukálja a hangot.

Intuitív funkciók és egyszerű vezérlés

Érintős némítás gomb: Gyorsan elnémítja a mikrofont egy egyszerű érintéssel, ideális olyan pillanatokban, amikor konferencia közben magánéletre van szüksége.
Hangerőszabályzó gomb: Könnyen beállíthatja a hangerőt a kívánt hangerő eléréséhez használat közben.

Kapcsolódás és kompatibilitás

USB Type-C csatlakozás: A mikrofon USB Type-C kábelen keresztül csatlakozik, így biztosítva a stabil és gyors csatlakozást.
3,5 mm-es jack-port: A mikrofon 3,5 mm-es jack-porttal is fel van szerelve, amely lehetővé teszi fejhallgató csatlakoztatását valós idejű megfigyeléshez vagy egyéb audioberendezésekhez.
Kiterjesztett kompatibilitás: Windows 7 és újabb, macOS 10.10 és újabb, valamint Android rendszerekkel működik. Kompatibilis az USB 1.1/2.0/3.0-val is.
Plug-and-Play: Nincs szükség illesztőprogramok telepítésére, és kompatibilis a legtöbb konferencia- és streaming szoftverrel.

Kompakt és funkcionális kialakítás

Kis méret: A mikrofon kompakt kialakítású, nagyon kevés helyet foglal el az asztalon.
Csúszásmentes felület: A mikrofon talpa csúszásmentes felülettel van ellátva, amely bármilyen felületen stabilitást biztosít.

Háttérzajcsökkentő technológia

Zajcsökkentés: A fejlett háttérzaj-csökkentési technológiával felszerelt mikrofon kiküszöböli a nem kívánt zajokat, így tiszta és professzionális hangzást biztosít.

Használati javaslatok

Közvetlen csatlakozás: A maximális teljesítmény érdekében javasolt a mikrofont közvetlenül a számítógép vagy laptop USB-portjához csatlakoztatni, nem pedig USB-elosztóhoz.

Ideális bármilyen felhasználásra

Konferenciák és online találkozók: Kiváló hangtisztaságot biztosít minden értekezleten és konferencián.
Csevegés és streamelés: Tökéletes a YouTube, a Twitch és más streaming platformokhoz, biztosítva, hogy hangja tisztán és interferencia nélkül hallható legyen.
Általános használat: Az alkalmazások és eszközök széles skálájával kompatibilis, ez a mikrofon ideális megoldás bármilyen kommunikációs vagy hangrögzítési igényhez.

Ezzel a többirányú mikrofonnal élvezheti a kivételes hangtisztaságot és az egyszerű, hatékony működést. Válassza ki következő konferenciájára, streaming ülésére vagy online találkozójára, és élvezze a professzionális hangzást!

Műszaki adatok:
Érzékenység: -40dB
Frekvencia átvitel: 20Hz-20KHz
Maximális hangnyomás: 120 dB
Kábel hossza: 1,5 m
Kimeneti teljesítmény: 100 mW
Kimeneti impedancia: 33Ω
Jel/zaj arány: >73dB

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube konferencia mikrofon, mindenirányú, kondenzátor, némító funkció, hordozható, cink ötvözet, USB csatlakozás" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések