Betöltés...

MSI IMMERSE GV60 Mikrofon

Ár: 65.570 Ft

Instant Studio
A nagyszerű hangtartalom a GV60-zal kezdődik. Ez a karcsú, matt felületű alumínium mikrofon azonnal stúdióvá varázsolja bármilyen beállítását, miközben a 24bit/96 kHz-es nagy felbontású mintavételi frekvenciával kompromisszumok nélküli felvételi minőséget biztosít.

Sokoldalúság nagyszerű hangzással
A több kondenzátorral megerősített GV60 sokoldalúan alkalmazkodik bármilyen helyzethez, 4 különböző hangfelvételi mintával, így könnyedén rögzíthet éneklést, podcastokat, interjúkat, megbeszéléseket és játékstreaminget.

Sztereó
A sztereó üzemmód a bal és a jobb csatornát használja, és ideális a valósághű, általános hangkép rögzítéséhez olyan énekhangok esetében, mint az éneklés vagy a beszélgetés.

Mindenirányú
Az Omnidirekcionális mód minden irányból felveszi a hangot. Ez az üzemmód ideális olyan helyzetekben, amikor egy tér teljes, hamisítatlan hangzását szeretné rögzíteni, anélkül, hogy egy adott hangforrásra célozna.
A kétirányú mód a mikrofon elülső és hátsó részéből is rögzít. Ideális egy hangszer árnyalatainak rögzítéséhez vagy két ember közötti interjú rögzítéséhez.

Kardioid
A kardioid üzemmód a közvetlenül a mikrofon előtt lévő hangforrásokat rögzíti, és kizárja a nem kívánt környezeti hangokat. Ez az üzemmód ideális podcastok, beszélgetések vagy játékstreaming felvételéhez.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "MSI IMMERSE GV60 Mikrofon" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: