Betöltés...

Innovatív hordozható napelemes vezeték nélküli Bluetooth hangszóró lámpával és praktikus vállra akasztható pánttal DV-800 (BBV)

Ár: 7.990 Ft

Élvezze a zenét bárhol és bármikor ezzel az innovatív hordozható napelemes vezeték nélküli Bluetooth hangszóróval, amely beépített lámpával és praktikus vállra akasztható pánttal rendelkezik. Ez a multifunkcionális eszköz tökéletes választás kirándulásokhoz, kempingezéshez, szabadtéri összejövetelekhez, vagy akár otthoni használatra is. Főbb Jellemzők: Napelemes töltés: Beépített napelemmel rendelkezik, amely lehetővé teszi a környezetbarát töltést napfény segítségével, így mindig rendelkezésre áll az energiaforrás. Vezeték nélküli bluetooth kapcsolat: Bluetooth technológiával könnyedén csatlakoztathatja okostelefonjához, táblagépéhez vagy más Bluetooth-kompatibilis eszközhöz, így vezeték nélkül élvezheti kedvenc zenéit. Kiváló hangminőség: Nagy teljesítményű hangszóró, amely tiszta és erőteljes hangzást biztosít, gazdag basszussal és tiszta magas hangokkal. Beépített lámpa: A hangszóró beépített lámpával is rendelkezik, amely ideális a sötétben való tájékozódáshoz, olvasáshoz vagy hangulatos világításhoz. Hordozhatóság: Könnyű és kompakt kialakítás vállra akasztható pánttal, amely lehetővé teszi a kényelmes szállítást és hordozást. Hosszú üzemidő: Erőteljes akkumulátor, amely hosszú üzemidőt biztosít, így hosszú ideig élvezheti a zenét és a világítást egyetlen töltéssel. Tartós kivitel: Strapabíró és vízálló kialakítás, amely ellenáll a különböző időjárási körülményeknek, így ideális szabadtéri használatra. Termékinformáció: Anyag: műanyag Termék mérete: 203 x 75 x 205 mm hangszóró kimenet 8W akkumulátor kapacitása 1200mAh akkumulátor élettartama 3-4 óra lámpatest hatótávolsága 100m Hatótávolság akár 10 m Fedezze fel a szórakozás és a praktikum tökéletes kombinációját ezzel a hordozható napelemes vezeték nélküli Bluetooth hangszóróval. A beépített napelem segítségével könnyedén töltheti a hangszórót napfényben, így nem kell aggódnia a lemerült akkumulátor miatt, bárhol is legyen. A Bluetooth technológia révén egyszerűen csatlakoztathatja okostelefonját vagy más Bluetooth-eszközt, és vezeték nélkül streamelheti kedvenc zenéit. A hangszóró kiváló hangminőséget biztosít, gazdag basszusokkal és tiszta magas hangokkal, így minden zenei műfajban kiváló élményt nyújt. A beépített lámpa praktikus megoldást kínál a sötétben való tájékozódáshoz vagy éjszakai tevékenységekhez, míg a könnyű és kompakt kialakítás vállra akasztható pánttal lehetővé teszi a kényelmes szállítást. Az erőteljes akkumulátor hosszú üzemidőt biztosít, így hosszabb ideig élvezheti a zenehallgatást és a világítást. Ez a hangszóró tartós és vízálló kialakításával ideális választás szabadtéri tevékenységekhez, legyen szó kempingezésről, túrázásról, piknikről vagy strandolásról. Válassza ezt a hordozható napelemes vezeték nélküli Bluetooth hangszórót, és tegye még élvezetesebbé és praktikusabbá szabadidős tevékenységeit!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Innovatív hordozható napelemes vezeték nélküli Bluetooth hangszóró lámpával és praktikus vállra akasztható pánttal DV-800 (BBV)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: