Betöltés...

Retró beach hifi bluetooth napelemes rádió, hangszóró + Mp3 - szürke/fekete

Ár: 11.590 Ft

Retró beach hifi bluetooth napelemes rádió, hangszóró + Mp3 - szürke/fekete Ebben a kis kompakt eszközben mindent megtalálsz amire utazásnál, kempingezésnél és nyaralásnál szükséged lehet.
Világvevő rádiót, az AM/FM/SW hullámsávokon sugárzott adások vételéhez.
Intelligens MP3 lejátszót, mely memóriával is rendelkezik, így ki-be kapcsoláskor vagy a hanghordozó cseréjekor sem felejti el, hogy hol tartottál a zene hallgatásban.

Pendriveról, MicroSD kártyáról és Bluetoothon keresztül is játszhatsz le zenéket vagy hallgathatsz rádiót sistergésmentesen.
Beépített napelem arra az esetre, ha nincs más lehetőség a készülék akkumulátorának töltésére.
220V csatlakozó + elemtartó és az akkumulátor is cserélhető, ezért minden helyzetben megállja a helyét.
Bluetooth telefon kihangosító, segítségével közvetlenül kezelheted a hívásaidat és konferenciabeszélgetések kihangosításához is kivállóan alkalmas.
Beépített LED lámpa, mely szórt fény biztosít, így éjjeli lámpának is alkalmas.
Akasztófülek + vállpánt, ha épp nincs asztal a közelben, akár a válladon is hordozhatod vagy egy faágra könnyedén felakaszthatod.
Prémium kidolgozás, profi hangminőség, bár utazáshoz tervezték, bármilyen íróasztalon vagy szekrénysoron is jól mutat. A napjainkban visszaköszönő '70-'80-as évek stílusát és az akkor gyártott készülékek precíz kidolgozását hordozza magában, ezek mellé pedig élvezhető hangminőség társul.Tulajdonságok
**Világvevő rádió (AM/FM/SW)
**Kapcsolatok: USB / microSD
**Beépített akkumulátor
**Elemtartó (2db D/LR20)
**Led lámpa
**ELEM NÉLKÜL IS MŰKÖDIK
**Vállpánt
**Masszív kidolgozás
**Teleszkópos antenna
**Mérete: 21 x 16 x 8cm


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Retró beach hifi bluetooth napelemes rádió, hangszóró + Mp3 - szürke/fekete" című hirdetést látja. (fent)