Betöltés...

2 db ENZIRO vezeték nélküli Lavalier mikrofonból álló készlet, Plug and Play, Tiszta hang, Környezeti zajcsökkentés, Omnidirectional, C típusú, Apple- és USB-adapter, kis méretű, Android, iPh

Ár: 11.952 Ft

A 2 db ENZIRO™ vezeték nélküli lavalier mikrofonból álló készlet innovatív megoldás azok számára, akik kiváló hangminőséget szeretnének elérni különféle helyzetekben. Ez a készlet számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkezik, amelyek vonzóvá teszik a tiszta és professzionális hangzás iránt érdeklődő felhasználók számára különböző környezetben.

Plug and Play: A telepítés a lehető legnagyobb mértékben leegyszerűsödik, bonyolult konfigurációk nélkül. Egyszerűen csatlakoztassa a mikrofonokat a kívánt eszközhöz, és már kész is a felvétel.



Tiszta hang: A Lavalier mikrofonok tiszta hangrögzítést tesznek lehetővé, biztosítva, hogy a rögzített hang kiváló minőségű és könnyen érthető legyen.



Környezeti zajcsökkentés: A környezeti zajcsökkentési technológia kiküszöböli a nem kívánt interferenciát, a hangra fókuszál, és tiszta felvételt biztosít még zajos környezetben is.



Omnidirectional: A mikrofonok minden irányból rögzítik a hangot, így kiterjesztett lefedettséget biztosítanak, és biztosítják, hogy a hangot bárhonnan is egyenletesen rögzítse.



C típusú, Apple és USB adapter: A készlet sokféle eszközzel kompatibilis, beleértve az USB porttal rendelkezőket, a C típusú és az Apple eszközöket is, így biztosítva, hogy a mikrofonokat különféle berendezésekkel is tudja használni.



Kis méretek: A mikrofonok kompakt és könnyű kialakítása diszkrét és kényelmes használatot tesz lehetővé különféle helyzetekben, anélkül, hogy kényelmetlenséget okozna.

 

Fekete szín: A fekete mikrofonok elegáns és modern kialakítása illeszkedik a legtöbb berendezés stílusához és esztétikájához, és professzionális megjelenést kölcsönöz.

 

Professzionális felvételek: A mikrofonkészlet ideális azok számára, akik kiváló minőségű hangfelvételeket szeretnének készíteni, legyen szó podcastról, interjúról, prezentációról vagy videotartalomról.

 

Online konferenciák és videohívások: Az egyre gyakoribbá váló online kommunikáció mellett ez a készlet kiváló megoldást kínál a kiváló hangminőség biztosítására virtuális konferenciák és videohívások során.

 

Mobilitás és rugalmasság: Kis méretének és széleskörű kompatibilitásának köszönhetően a mikrofonkészlet alkalmas útközbeni használatra, kültéri felvételekhez vagy bármilyen más olyan helyzethez, ahol a hordozhatóság és a sokoldalúság elengedhetetlen.

 

A 2 darabos ENZIRO™ vezeték nélküli Lavalier mikrofonkészlet kiváló választás azok számára, akik hatékony, könnyen használható és sokoldalú hangrögzítő rendszert keresnek különféle helyzetekben. Az olyan funkciókkal, mint a környezeti zajcsökkentés, a mindenirányú hangrögzítés és a kiterjedt kompatibilitás, ez a készlet mind a professzionálisoknak, mind a minőségi hangtartalom rajongóinak szól.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "2 db ENZIRO vezeték nélküli Lavalier mikrofonból álló készlet, Plug and Play, Tiszta hang, Környezeti zajcsökkentés, Omnidirectional, C típusú, Apple- és USB-adapter, kis méretű, Android, iPh" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb

Hasonló hirdetések