Betöltés...

Hordozható kempingrádió, AM/FM, powerbank, dinamótöltés, USB, napelem vagy akkumulátor, autonómia 20 óra, 2 LED zseblámpa, sárga

Ár: 16.534 Ft

A 2500 mAh-s powerbank folyamatosan táplálja az eszközöket. A FosPower vészhelyzeti rádió 2000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely képes energiát biztosítani táblagépek vagy kis telefonok számára.
Használja a vészhelyzeti időjárási rádió 3 tápegységét, ha teljesítménynövelésre van szüksége, vagy fel kell töltenie a rádiót. A rádió karja és napeleme elegendő energiát képes regenerálni ahhoz, hogy a rádió, a lámpák és a PAS riasztás készen álljon a használatra, amikor a legnagyobb szüksége van rá. Az AAA elemek biztosítják, hogy legyen energiája, amikor nem tudja újratermelni az áramot.
2 fényforrás mindig működik: a vészhelyzeti rádió is fényt adhat. A 4 LED-es olvasólámpa és az 1 W-os zseblámpa elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy vészhelyzetben távol tartsa Önt és szeretteit a sötéttől.
Hozzáférés a NOAA vészhelyzeti időjárási átviteléhez. A rádió megbízhatóan fogadja a második vészhelyzeti időjárás-előrejelzést és a NOAA és AM/FM állomások vészhelyzeti adásait.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hordozható kempingrádió, AM/FM, powerbank, dinamótöltés, USB, napelem vagy akkumulátor, autonómia 20 óra, 2 LED zseblámpa, sárga" című hirdetést látja. (fent)