Betöltés...

AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némító funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, kompatibilis a Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás

Ár: 16.990 Ft

Fedezd fel az új AxaCube mikrofont, amely az ideális társ a játékmenetekhez, streameléshez, podcastokhoz és sok más tevékenységhez. Ez a mikrofon nemcsak kiváló hangminőséget biztosít, hanem számos funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik és szórakoztatóbbá teszik az életedet. Nézzük, mit tud ez a kis kütyü!

Csavarozható Asztali Tartó:

Stabilitás és könnyű rögzítés: A mikrofon egy csavarozható tartóval érkezik, amely lehetővé teszi, hogy szilárdan rögzítsd az asztalra vagy az asztalra. Nem kell aggódnod, hogy a mikrofonod eldől egy epikus stream közepén!

14 mm-es Kapszula:

Kiváló minőségű hangfelvétel: A mikrofon 14 mm-es kapszulával van felszerelve, amely tiszta és pontos hangfelvételt biztosít. A hangod olyan kristálytiszta lesz, mint egy pohár hideg víz egy forró nyári napon.

Zavarásgátló Szűrők:

Anti-Spray Szivacs: Véd a külső zajok és a szél okozta interferenciáktól. Viszlát, nem kívánt légzési zajok és más "hangszörnyek"!
Leszerelhető Pop Szűrő: Eltávolítja a nem kívánt zajokat a kiváló hangtisztaság érdekében. A „Kecske kúszik a kötélre. A kötél eltörik a kecske fején.” már soha nem fog ugyanúgy hangzani!

Szög Állítás:

Maximális rugalmasság: A mikrofon szöge állítható, hogy tökéletesen alkalmazkodjon az igényeidhez. Legyen szó otthoni buli DJ-jéről vagy esti mesemondóról, a tökéletes szög csak rád vár!

Fejlett Vezérlő Funkciók:

Érintőgomb a némításhoz: Gyorsan aktiválhatod a némítási funkciót egy egyszerű érintéssel. Ideális azokhoz a pillanatokhoz, amikor valaki hirtelen beront a szobába és kiabál.
Hangerőszabályzó gomb: Közvetlenül a mikrofon alján vezérelheted a hangerőt gyors és pontos beállításokhoz. Mostantól búcsút inthetsz a hangerő beállítások végtelen keresgélésének.

Csatlakozás és Monitorozás:

USB csatlakozás: Egyszerű és hatékony, USB kábellel csatlakoztatható, széles kompatibilitással és azonnali használatra kész. Olyan egyszerű, mint a telefonodat csatlakoztatni a töltőhöz.
3,5 mm-es jack csatlakozó: Valós idejű monitorozási funkció, hogy pontosan hallhasd, mit rögzítesz. Győződj meg róla, hogy minden hangjegy és hang tökéletesen rögzítve van.

Rázkódásmentes Tartó:

Stabilitás és tisztaság: A mikrofon rázkódásmentes tartóval van felszerelve, amely csökkenti a vibrációkat és a nem kívánt zajokat. Tökéletes azokhoz az intenzív játékpillanatokhoz, amikor az asztalod néhány lelkes ütést kap.

RGB Világítás:

Dinamikus fényhatás: Személyre szabhatod a munkaterületedet az RGB világítással a lenyűgöző vizuális hatás érdekében. Adj egy kis extra látványt minden streamhez vagy felvételi munkamenethez.

Plug and Play:

Illesztőprogram nélküli működés: Gyors és könnyű telepítés, közvetlenül a dobozból működik. Még a nagymamádnak sem lesz gondja a telepítéssel!
Széleskörű kompatibilitás: Kompatibilis a készülékek 99%-ával, beleértve a PS4, PS5, Windows 7/8/10/11, Mac OS 10.10+, Android 6.0+, iOS 9.0+ és Harmony OS 1.0+ rendszereket. Nem kompatibilis az Xbox-szal. Az Xbox-rajongóknak más megoldást kell keresniük, de mi hisszük, hogy megéri a változtatást!

Műszaki Specifikációk:

Frekvencia-válasz: 30 Hz - 20 kHz
Mintavételi Frekvencia: 48 kHz - 192 kHz
Érzékenység: -40 dB ± 3 dB
Jel-zaj Arány: >80 dB

Ezzel a számítógépes mikrofonnal kivételes hangtisztaságot és teljes körű irányítást élvezhetsz a felvételeid felett. Ideális társ bármilyen hangprojekt számára, legyen szó játékról, streamelésről vagy podcastkészítésről. Próbáld ki most, és emeld a hangodat új professzionális szintre! Ki tudja, talán még a macskád is dorombolni kezd az RGB ritmusára!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AxaCube® kondenzátormikrofon játékhoz, felvételekhez, streaminghez, youtube, zoom, háttérzajcsökkentés, némító funkció, kardioid, RGB fény, pop szűrő, kompatibilis a Windows, MacOS, PS4, PS5, USB csatlakozás" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések