Betöltés...

Amazon Fire TV Stick Lite 2022, Hordozható médialejátszó

Ár: 17.068 Ft

Minden, amire szüksége van, közvetlenül a dobozból

A Fire TV Stick Lite minden lényeges elemet tartalmaz, amelyre szüksége van a beállításhoz és a könnyű nézéshez. Ugorjon a filmek, az élő hírek, a sport és a kötelező műsorok között az alkalmazások gyors indításával és a gyors Full HD streameléssel.

Alexa Voice Remote Lite

Csak nyomja meg, és kérje meg Alexát, hogy keresse meg, indítsa el és irányítsa a tartalmat. Gyorsan elérheti kedvenc alkalmazásait – a Netflix, a Prime Video, a Disney+ és a Hulu – előre beállított gombokkal, és a streamelésen túlmenően megtekintheti a sporteredményeket, zenét játszhat, kérdésekre válaszolhat, híreket olvashat, időjárást nézhet és ébresztőket állíthat be.

Találja meg gyorsan a tartalmat

A Fire TV-n történő streamelés egyszerű és intuitív. Minden a Főmenüvel kezdődik, ahol gyorsan elérheti kedvenc tartalmait. Keressen több száz csatorna és alkalmazás között, hogy megtalálja, amit nézni szeretne. Élvezze a személyre szabott streamelést a Profilok segítségével, ajánlásokkal, megtekintési előzményekkel és figyelési listákkal a háztartás minden tagja számára.

Több mint 1 millió film és TV-epizód

Élvezze a Netflix, a YouTube, a Prime Video, a Disney+, az HBO Max, az Apple TV+, a Peacock, a STARZ, a SHOWTIME, a Paramount+ és mások kedvenceit. Élő hírek, sport és kötelező műsorok közvetítése. Hozzáférés több tízezer HDR-címhez. Ezenkívül több millió dalt játsszon le olyan szolgáltatásokon keresztül, mint az Amazon Music, az Apple Music, a Spotify, a Pandora és az iHeartRadio. Előfizetési díjak vonatkozhatnak.

Nézz élőben és ingyenes tévét

Streamelj élő tévéadást, beleértve a híreket és a sportokat is a Hulu + Live TV, a SLING TV, a YouTube TV és mások előfizetésével. Ráadásul ingyenesen nézhet filmeket és tévéműsorokat olyan hirdetésekkel támogatott alkalmazásokkal, mint a Pluto TV, az Amazon Freevee és még sok más.

Plug and play, távol az útból

A kompakt kialakítás közvetlenül a HDMI-porthoz csatlakoztatható, és szépen elfér a TV mögé. Könnyedén mozgathatja a Fire TV Stick Lite-ot a tévék között otthon vagy távol, így tartalmai veled utazhatnak.

A Prime-tagok többet kapnak a Fire TV-től

Több mint 100 csatorna, például Discovery+, SHOWTIME, STARZ, Paramount+, AMC+, Cinemax és még sok más elérhető a Prime-tagok számára – nincs szükség további alkalmazások letöltésére, és nincs szükség kábelre. Csak a kívánt csatornákért fizessen, és bármikor lemondhatja.

A TV csak a kezdet

A Fire TV mindig okosabbá válik az új Alexa képességekkel és hangfunkciókkal. Tekintse meg az élő kamera feedeket, ellenőrizze az időjárást, rendeljen pizzát és streameljen zenét

Játékok a Fire TV-n

Függetlenül attól, hogy milyen játékot szeretne, a Games on Fire TV mindent megtalál. Játssz úgy, mint filmeket streamelsz az Amazon Luna segítségével, vagy tölts le játékokat az Appstore-ból. Ha Ön Amazon Prime-tag, a Lunán ingyenesen játszhat a különböző játékok között.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Amazon Fire TV Stick Lite 2022, Hordozható médialejátszó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: