Betöltés...

REON HyperBeat - vezeték nélküli bluetooth fejhallgató

Ár: 5.590 Ft

REON HyperBeat - vezeték nélküli bluetooth fejhallgató, aktív zajszűréssel
A csomag tartalma: - 1 db REON hyperbeat bluetooth fejhallgató - 1 db 3.5 mm Jack to Jack csatlakozó - 1 db USB kábel a töltéshez
Csatlakoztasd a fejhallgató headsetet okostelefonodhoz, táblagépedhez vagy bármely más bluetooth-os eszközhöz akár 10 méteres hatótávolságon belül és máris kezdődhet a zenehallgatás vagy kedvenc filmed kiváló minőségben!
A fejhallgató zajcsökkentő funkciójának segítségével zavartalanul élvezheted ezeket.
A li-ion akkumulátornak köszönhetően akár 10 órán keresztül élvezhetőek ezek.
Gond nélkül változtathatod a hangerőt.
A szüneteltetés, lejátszás, avagy előre- és hátraléptetés sem jelentenek gondot ennek a fejhallgatónak.
Telefonodra csatlakoztatva egy gombnyomással felvehető a bejövő hívás és máris beszélgethetsz ismerősöddel, mint egy klasszikus headset-tel.
A REON Hyperbeat fejhallgatója aktív zajszűréssel is rendelkezik, így nem kell a külső zajokkal foglalkoznod, csak élvezned kell kedvenc zeneszámaidat, gyönyörű hangzással.
Tulajdonságok:
Színe: feketeBluetooth technológiaBluetooth hatótávolság: 10 mKiváló, gyönyörű, tiszta hangzásZajcsökkentés: 22Db+2Működési frekvencia: 20-20kHzAkkumulátor kapacitás: 4.2V / 300 mAhTöltési idő: kb. 1.5-2 óraMicro USB kábel segítségével tölthető a beépített akkumulátor

Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "REON HyperBeat - vezeték nélküli bluetooth fejhallgató" című hirdetést látja. (fent)