Betöltés...

Epson ELPWP10 Wireless Prezentációs rendszer

Ár: 154.790 Ft

Intuitív, alacsony költségű vezeték nélküli prezentációs rendszer magasabb szintű együttműködéssel, melynek köszönhetően akár 4 eszközről is képes párhuzamosan megjeleníteni a tartalmakat egy nagy méretű kijelzőn.
A kisebb irodáktól kezdve a nagyobb tárgyalótermekig, a vezeték nélküli gyors együttműködés iránti igény a mindennapi munka szerves részévé vált.
Az Epson ELPWP10 vezeték nélküli prezentációs rendszernek köszönhetően a felhasználók az eszközeik csatlakoztatását követően azonnal készen állnak a vezeték nélküli tartalommegosztás elindítására az Epson számtalan lézeres megjelenítési megoldásainak egyikével.Az ELPWP10 használatával ahhoz, hogy az eszközök és az Epson adott lézerprojektorai között megindulhasson a tartalommegosztás, nincs másra szükség, mint három egyszerű lépés megtételére: csatlakoztatás, néhány kattintás, és már kezdődhet is a bemutató.Az intuitív megoldással tartalmas tárgyalásokat és megbeszéléseket tarthatunk, mivel segít a kommunikáció hatékonyságának növelésében, ráadásul fokozza a termelékenységet, melynek köszönhetően idő takarítható meg. Az ELPWP10 leegyszerűsíti és hatásosabbá teszi a tartalommegosztást, legyen szó akár Excel-táblázatokról, prezentációkról, e-mailekről, képekről vagy videókról – ezek bármilyen programmal futtathatók a laptopon.Pofonegyszerű az egész: csak csatlakoztassa a vezeték nélküli jeladót a laptophoz, és kattintson a beépített alkalmazásra, hogy megkezdhesse a tartalom továbbítását a projektor felé. A mobileszközös felhasználók a Miracast protokoll vagy az Epson ingyenes iProjection alkalmazása segítségével csatlakozhatnak.Azáltal, hogy egyszerre több eszköz tartalma is megjeleníthetővé válik egy közös képen, fokozható az együttműködés. A megoldás akár 4 jelforrást is képes szimultán kezelni.A jeladó közvetlenül csatlakozik az Epson kivetítőkbe integrálható vevőegységhez, így nincs szükség külön fali vagy asztali jelvevőre. Ez a fajta rugalmasság lehetővé teszi a hatásos, nézőbarát prezentációk megtartását nagyméretű megjelenítési megoldás mellett, minden korábbinál egyszerűbbé téve a folyamatot.A biztonság fenntartása AES titkosítással történik, így a tartalmak nem válnak hozzáférhetővé az illetéktelen felhasználók számára.Mivel a jeladókon nincsenek gombok, használat után akár fertőtleníthetők is a teljes higiénia jegyében.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Epson ELPWP10 Wireless Prezentációs rendszer" című hirdetést látja. (fent)