Betöltés...

2 darabos MaGeCa vezeték nélküli mikrofon készlet, 3 az 1-ben Lavalier típus, Zajcsökkentés kültéri videofelvételekhez, Kompatibilis iPhone/Type-C/Camera/Laptop, fekete

Ár: 22.252 Ft

2 darabos MaGeCa vezeték nélküli mikrofon készlet, 3 az 1-ben Lavalier típus, Zajcsökkentés kültéri videofelvételekhez, Kompatibilis iPhone/Type-C/Camera/Laptop, fekete

 

A MaGeCa 2 darab 3 az 1-ben vezeték nélküli, lavalier mikrofonból álló készletével magasabb szintre emelheti a hangminőséget, bármilyen tevékenységet is végezzen. Ez az innovatív készlet megadja a szabadságot, hogy tisztán és hitelesen fejezze ki magát, legyen szó lelkes vloggerről, interjúkészítőről vagy növekvő művészről.



Fejlett vezeték nélküli teljesítmény

A 2,4 GHz-es vezeték nélküli csatlakozási technológiával a MaGeCa készlet szilárd, interferenciamentes kapcsolatot biztosít. Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy elkerülje a nem kívánt zajokat a felvételeken, és a hangzás tiszta és hiteles maradjon. Zökkenőmentes élményt élvezhet vlogok, interjúk vagy élő közvetítések során.

Tiszta és professzionális hangzás

A készletben található lavalier mikrofonokat úgy tervezték, hogy professzionális módon rögzítsék a hangot. Akár csendes szobában, akár zajos környezetben van, ezek a mikrofonok pontosan és hűen adják vissza a hangot. Gazdag, tiszta hangfelvételeket kap, amelyek lenyűgöznek minden hallgatóságot.



Kiterjedt kompatibilitás

Fedezze fel a 3 az 1-ben vevőt IOS, Android és kamera számára, amely minden eszközhöz tökéletes! A MaGeCa szett a készülékek széles skálájával kompatibilis, beleértve a mobiltelefonokat, fényképezőgépeket, laptopokat és még sok más eszközt. Akár iOS, Android vagy bármilyen más USB-C porttal vagy 3,5 mm-es audiocsatlakozóval rendelkező eszközt használsz, a MaGeCa zökkenőmentesen integrálódik a beállításaidba.



Könnyen használható és betölthető

A gyors és egyszerű beállításnak köszönhetően ez a mikrofonkészlet bárki számára alkalmas, tapasztalati szinttől függetlenül. Ráadásul a mellékelt USB-töltőállomásnak köszönhetően a mikrofonok üzemképes állapotban tartása egyszerű és könnyed folyamat.



Elegáns és kompakt kialakítás

A MaGeCa lavalier mikrofonok vékony és modern kialakításúak, így minden helyzetben tökéletesen illeszkednek. Könnyen elrejthetők a ruhák alá, vagy büszkén viselhetők a kamera előtt. Ezekkel a mikrofonokkal nem a felszerelésedre, hanem a tartalmaid minőségére hívod fel a figyelmet.



Mozgásszabadság

A 2,4 GHz-es vezeték nélküli technológiának köszönhetően szabadon mozoghat korlátozások és kábelek nélkül. Ez ideális vlogok, élő prezentációk és más, útközbeni tevékenységek esetén.

A csomag a következőket tartalmazza:


2 darab lavalier mikrofon


1 multifunkciós 3 az 1-ben vevőegység


1 felhasználói kézikönyv


1 töltőkábel



A MaGeCa 2 darab 3 az 1-ben vezeték nélküli, lavalier mikrofonból álló készlete tökéletes partner az online jelenlét fejlesztéséhez vagy a hangprodukciók javításához. Segítségével olyan tiszta, magával ragadó hangzást kap, amellyel bármilyen területen kitűnhet.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "2 darabos MaGeCa vezeték nélküli mikrofon készlet, 3 az 1-ben Lavalier típus, Zajcsökkentés kültéri videofelvételekhez, Kompatibilis iPhone/Type-C/Camera/Laptop, fekete" című hirdetést látja. (fent)

Hasonló hirdetések