Betöltés...

Ferguson Regent i351S Internetrádió - Fekete

Ár: 61.290 Ft

A Regent i351s internetes rádió lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a legnépszerűbb, nyilvános vagy kereskedelmi rádióállomások korlátaitól. A Ferguson terméke a világ minden tájáról származó zenei források és adások határtalan tárházához biztosít hozzáférést. Becsléseink szerint az i351s-nek köszönhetően ma már több mint 16 ezer internetes rádióállomás játszható le. Ha azonban vissza szeretne térni kedvenc műsorához, használja az internetes rádiónkban elérhető DAB, DAB+ vagy FM tunereket RDS funkcióval.

DAB, DAB+ és FM tuner RDS-szel
A Regent i351s analóg FM rádiótunerrel és DAB/DAB+ digitális rádiótunerrel van felszerelve. Sokoldalúságának köszönhetően a vevőegység kiváló minőségű digitális vételt biztosít. Napról napra egyre több állomás sugározza műsorát a DAB/DAB+ szabványban, amely sokkal jobb hangminőséget kínál, mint a hagyományos FM.

Bluetooth adó
A Regent i351s vevőkészülék egyedülálló jellemzője. Lehetővé teszi, hogy a vevőkészülékről Bluetooth-on keresztül közvetlenül továbbítsa a hangot pl. vezeték nélküli fejhallgatókra, hangszórókra, soundbarokra... Ezt a funkciót azoknak a felhasználóknak a kérésére vezették be, akiknek vannak kedvenc lejátszó eszközeik, és egy egyszerűen kezelhető, több forrásból származó vevőkészüléket keresnek, amellyel létrehozhatják álmaik multimédiás központját.

Bluetooth-vevő
A Regent i351s lehet Bluetooth audio vevő és Bluetooth hangszóró. Az erőteljes, dinamikus és széles hangzásvilágú sztereó hangszórókkal jobban teljesít, mint a legtöbb elterjedt Bluetooth hangszóró.

Könnyű hozzáférés több mint 16 000 internetes állomáshoz
A Regent internetes vevőkészülékeket hagyományosan internetes rádióklienssel látják el. Hozzáférést biztosít a világ minden tájáról származó internetes rádióállomásokhoz. A Regent i351s több mint 16 000 rádióállomást tartalmazó adatbázist kínál, de saját állomásokat is hozzáadhat, ha azok nem szerepelnek az adatbázisban.

DLNA vezeték nélküli audio streaming PC-ről vagy Macről
LAN-hoz csatlakoztatva a Regent i351s DLNA-kliensként is használható. Ha van saját DLNA-kiszolgálója, semmi sem akadályozza meg abban, hogy a Regent i351s-t a DLNA-kiszolgálóról származó hangfájlok lejátszására használja.

Nagy színes LCD kijelző
A Regent i351s nagyméretű színes kijelzője tökéletesen illeszkedik a vevőkészülék kialakításába, és mindig hasznos információkat nyújt.

Két 2,5"-os, nagy dinamikatartományú hangszóró
Mély basszus, tiszta magas hangok, széles hangszínpad és a beépített equalizerrel testre szabható lejátszási beállítások - ez a minőségi hangzás receptje, amelyet az ízléséhez igazíthat.

AUX bemenet
A Regent i351s lehetővé teszi számos külső eszköz hangforrásként való csatlakoztatását. A szabványos bemenetnek köszönhetően csatlakoztathatja kedvenc MP3-lejátszóját, telefonját, adapterét...

3,5 mm-es fejhallgató kimenet
A standard kimenettel pedig bármilyen más eszközhöz - fejhallgatóhoz, erősítőhöz, soundbarhoz stb. - csatlakoztathatja a Regent i351s-t. - Így a Regent i351s az otthona zenei központjává válhat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Ferguson Regent i351S Internetrádió - Fekete" című hirdetést látja. (fent)