Betöltés...

Blaupunkt IR10BT Internet Rádió

Ár: 42.370 Ft

Az internetes rádiózás minden zenebarát számára kötelező. A Blaupunkt IR10BT lehetőséget kínál több ezer rádióállomás és podcast meghallgatására a világ minden tájáról, korlátlan lehetőséget a tematikus állomások keresésére, a kedvenc zenei műfaját sugárzó állomások sugárzására, vagy az ország neve alapján keresett helyi rádióállomások meghallgatására. Ezenkívül ez a készülék DAB via WiFi funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a DAB jelet sugárzó rádióállomások interneten keresztüli hallgatását. Az internetes rádió kiváló minőségű jelet biztosít, amely mentes az analóg FM rádióra jellemző torzítástól és zajtól. A podcastok rajongói örömmel hallgathatják kedvenc műsoraikat, országnév vagy téma, pl. üzleti, oktatási, családi vagy gyermek témák alapján keresve.

A készülékben megvalósított tökéletes megoldás a beépített Spotify Connect funkció, amely lehetővé teszi egy másik mobileszközre, pl. okostelefonra vagy táblagépre telepített Spotify alkalmazás használatát, amely ugyanarra a Wi-Fi hálózatra csatlakozik, mint az IR10BT internetes rádió. Ezzel a funkcióval a dalok és lejátszási listák sokkal jobban fognak szólni, mint az okostelefonon vagy a táblagép hangszóróin. Ha nem használja a Spotify-t, de más streaming-alkalmazásokat részesít előnyben, vagy kiterjedt multimédiás könyvtárral rendelkezik okostelefonján, akkor Bluetooth segítségével vezeték nélkül is lejátszhat zenét.

Egy másik, minden felhasználó számára fontos funkció az UPnP (Universal Plug and Play) protokoll támogatása, amely lehetővé teszi, hogy laptopját az IR10BT-hez csatlakoztassa, és élvezze a merevlemezen tárolt zenefájlok vezeték nélküli lejátszását.Az internetes erőforrások vagy külső vezeték nélküli eszközök használatának lehetősége mellett egy szabványos USB-portot is használhat (64 GB-ig támogatja a tárolóeszközöket), amely lehetővé teszi a pendrive-on vagy más USB-tárolóeszközön tárolt bármely zeneszám meghallgatását. Az IR50DAB egy audiojel-kimenettel is fel van szerelve, amellyel a készüléket egy régebbi típusú erősítőhöz vagy AV-vevőhöz csatlakoztathatja. Így új funkcionalitást kap. A hálózati tápellátás, valamint az MP3 fájlkiolvasó portok a hátlapon találhatók.

A legigényesebb felhasználókra összpontosítva, a magas gyártási minőség és funkcionalitás mellett az IR10BT egy nagy és tiszta, 2,4″-es színes TFT kijelzővel van felszerelve, amelynek fényereje állítható, így biztosítva a kényelmes kezelést és a gyors hozzáférést minden szükséges információhoz, beleértve az időt, az időjárást, a zeneszám címét, az aktuális rádióállomás logóját, valamint az aktuális zeneszám eredeti lemezborítóját.

Az előlapi gombok leegyszerűsítik ennek az internetes rádiónak a működését, és gyors hozzáférést biztosítanak a készülék további funkcióihoz, például az ébresztőórához, ami hasznos azok számára, akiknek gondot okoz a korai ébredés. Az IR10BT internetes rádió ébresztőórája többféle beállítási lehetőséget kínál, például egyéni ébresztési idő beállítását (hétfőtől péntekig, hétvégén, minden nap) és az ébresztőhang kiválasztását (csengő, dallam vagy bármely, a készülékben elérhető hang). A felhasználó beállíthatja az ébresztés hangerejét vagy a szundi funkciót is. Az IR10BT modell emellett automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, ami hasznos azok számára, akik az éjszakai órákig podcastokat hallgatnak. A beállításoktól függően a készülék 5 és 120 perc között kapcsolhat ki.

A 2 x 5 W RMS kimeneti teljesítményű integrált erősítő és az equalizer biztosítja a lejátszott zeneszámok tiszta és tökéletes hangzását, a modern dizájn pedig stílusosan illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Ez a modell kényelmesen kezelhető távirányítóval, a többnyelvű menü pedig segít a rádió konfigurálásában és mindennapi használatában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Blaupunkt IR10BT Internet Rádió" című hirdetést látja. (fent)