Betöltés...

Google Chromecast lejátszó + Google TV - Rózsaszín

Ár: 29.740 Ft

A chromecast a Google TV-vel az Ön által kedvelt szórakozást kínálja, akár 4K HDR-ben. Személyes ajánlásokat kaphat előfizetéseiből – mindezt egy helyen. Nincs ugrálás az alkalmazások között, hogy eldöntse, mit nézzen.

Minden, amit meg lehet nézni.
Élvezze a kedvenc szórakoztatását akár 4K HDR-ben. ** Fedezzen fel több mint 400 000 filmet és TV-epizódot. És küldje át közvetlenül a telefonról vagy az asztalról a tévére.

Streamelés tovább.
Kapjon gyors adatfolyamot, és élvezze a kristálytiszta képet akár 4K-ig és az élénkebb színeket a HDR segítségével. **

Használd a hangodat.
Kérjen konkrét műsorokat, hangulat, műfaj, színésznő stb. alapján. Beszéljen a Google-lal, és mondja ki: „Mit nézzek?” A távirányítóval pedig vezérelheti a hangerőkapcsoló bemeneteit, játszhat le zenét, és válaszokat kaphat a képernyőn.

Ajánlások csak az Ön számára.
Személyes javaslatokat kaphat előfizetései, megtekintési szokásai és saját tartalma alapján.

Egyelőre és a jövőben.
Mivel a Chromecast életet lehel a meglévő tévékbe, és újrahasznosított anyagokból készült, segít elkerülni a hulladékot a szemétlerakókban. A webalapú szolgáltatások és tartalmak nagysebességű internetszolgáltatást igényelnek. Egyes szolgáltatások előfizetést igényelhetnek

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Google Chromecast lejátszó + Google TV - Rózsaszín" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: