Betöltés...

TV Fali tartó konzol, dupla karos, dönthető - 32" - 75"

Ár: 10.990 Ft

TV Fali tartó konzol, dupla karos, dönthető - 32" - 75"
Hihetetlenül vonzó fali tartó a neves LTC márkától, amely a legigényesebb felhasználók igényeit is kielégíti.
SZÉLESKÖRŰ KOMPATIBILITÁSA konzol hihetetlenül erős és univerzális - 600 x 400 mm-ig állítható szerelési furatokkal rendelkezik (az első érték a vízszintes lyukak közötti távolság, a második érték a függőleges lyukak közötti távolság). Ha TV-je kompatibilis a VESA rögzítési szabvánnyal és megfelel az ajánlott specifikációknak, akkor a konzol biztosan megfelel.
BIZTONSÁGA terméket úgy tervezték, hogy 32" és 75" közötti átlójú tévékkel működjön együtt. Ezenkívül akár 40 kilogramm terhelést is kibír. Ezáltal optimális biztonsági szintet biztosít minden telepített eszköz számára.
TELJES BEÁLLÍTÁSI SZABADSÁGA fogantyú három síkban állítható. Ez azt jelenti, hogy a dőlésszög (+- 15°) és a vízszintes beállítás +- 90° tartományban állítható. A tartót az alappal összekötő összecsukható karok lehetővé teszik a TV faltól való távolságának beállítását 90-490 mm tartományban.
ERŐS FELÉPÍTÉSKiemelkedik a piacon lévő többi konzol közül kiváló kidolgozási minőségével és példátlan tartósságával. A megerősített fémötvözetből készült erős szerkezet lehetővé teszi a TV biztonságos rögzítését a falhoz.
BEÉPÍTETT VÍZMÉRTÉKA lehető legegyszerűbb felszerelés érdekében a tartó beépített vízmértékkel van felszerelve. Ennek a nem feltűnő kiegészítésnek köszönhetően az összeszerelési folyamat sokkal könnyebbé válik, és a fogantyú tökéletesen egyenesen lóg.
Részletek
FIGYELEM!A készletben található rögzítő dübelek és csavarok nem garantálják a megfelelő felszerelést minden típusú falra.A fogantyút szerelő személy felelős a rögzítőcsapok és csavarok típusának, számának és méretének kiválasztásáért.A faltípusnak és a TV súlyának megfelelő dübelek és csavarok helytelen kiválasztása vagy helytelen felszerelése a tartó kihúzásához vezethet a falból, ami a TV-készülék, a fal és a környezet károsodását okozhatja. Veszélyt jelent az emberi egészségre és életre.
Fogantyú típusa Falra szerelhetőAlkalmazása TV-khezÖsszeszerelési szabvány max. VESA 600 x 400 mmTávolság a faltól 90 - 490 mmEgyező átlók 32" - 75"Maximum töltés 40 kgFüggőleges beállítás +- 15°Vízszintes beállítás +-90°Beépített vízmérték IgenSzín Fekete

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TV Fali tartó konzol, dupla karos, dönthető - 32" - 75"" című hirdetést látja. (fent)