Betöltés...

Technisat DigitRadio Bike 1 Kerékpáros Rádió

Ár: 55.680 Ft

Tapasztalja meg Ön is a DIGITRADIO Bike 1 könnyű használhatóságát és gyönyörű hangzását. Kösd össze a kerékpározás iránti szenvedélyedet a zene örömével. A kerékpározás egy teljesen új szintjét fogod tapasztalni, akár napi munkába menet, akár gyorsutakon. Erőteljes akkumulátorának köszönhetően a DIGITRADIO Bike 1 mindig az Ön oldalán áll, és DAB+ és FM állomások széles választékával, vagy Bluetooth-on keresztül okostelefonjáról kedvenc zenéivel fogja elkápráztatni. 
A vízlepergető háznak és a speciális UV védőbevonatnak köszönhetően a nedves időjárás sem okoz gondot. A kristálytiszta OLED kijelző még vakító napfényben is tökéletesen olvasható marad. A mellékelt univerzális tartóval a DIGITRADIO Bike 1 a kormányra, a vázra vagy az italtartóra rögzíthető. Így bármilyen terepet kétszer annyi szórakozással uralhatsz.

DAB+ digitális rádióFM rádió RDS funkcióvalKedvenc memória (20 DAB+ és 20 FM)Vízlepergető ház IP65Beépített akkumulátorBluetooth audio streaming (vétel)Univerzális tartóval együtt2,23" OLED kijelző

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Rádió
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Technisat DigitRadio Bike 1 Kerékpáros Rádió" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Fm