Betöltés...

AverMedia AM310 Gaming mikrofon (40AAAM310ANB)

Ár: 36.370 Ft

AVerMedia AM310 csatlakoztatás után azonnal használható (ún. plug-and-play) USB-mikrofon, amely lehetővé teszi kiváló minőségű hangfelvételek rögzítését podcastok, streamelések, játékok és egyéb felhasználási módok számára. Vezesd el hallgatóságod egy tisztább, gazdagabb és melegebb hanggal rögzített világbaProfi módon rögzíts hangfelvételeketA AVerMedia AM310 zenei előadóművészek és élő streamerek számára lett tervezve, akiknek leghőbb vágyuk stúdióminőségű hangfelvételek készítése. A beépített kardioid kondenzátor közvetlenül a mikrofon előtt lévő hangforrásokat rögzít, a részleteket észlelő, pontos, gazdag hangzásvilág visszaadásával.Gond nélküli beállításIllesztőprogram nélküli és plug-and-play felépítésű tervezésének köszönhetően a AVerMedia AM310 telepítése végtelenül egyszerű. Egyszerűen csatlakoztasd egy számítógépeden vagy Macintosh gépeden lévő USB-porthoz, s máris készítheted a felvételeket.Élő követésA AVerMedia AM310 egy 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy valós időben hallgathasd akár rögzítés alatt lévő felvételed, akár a számítógéped által éppen lejátszott anyagot – mindezt egy kapcsológomb elfordításával. A könnyű kezelhetőség érdekében rendelkezésünkre áll egy fejhallgató-hangerőszabályzó gomb, mely egy mikrofon elnémítására szolgáló funkcióval is el van látva.Automatikus lejátszás/Kimeneti alapértelmezésSaját élő előadás készítésénél a AVerMedia AM310 lehetővé teszi, hogy hangodat végig megfigyelhesd a streamelés ideje alatt.
Ha a AVerMedia AM310-et számítógépedhez csatlakoztatod, úgy azt a Lejátszó/Kimeneti eszközödként fogja felismerni. Pusztán csatlakoztatnod kell a fejhallgatót a AVerMedia AM310 hátoldalán és máris kezdődhet az utazás! Szeretnéd visszaváltoztatni beállításaidat? Semmi gond! Így teheted meg.

Számítógépen
1. Lépés: Kövesd az alábbiakat: Start Menu (Start Menü) → Control Panel (Vezérlőpult) → Hardware and Sound (Hardver és hang)→ Sound (Hang) → Manage Audio Devices (Audiokészülékek kezelése)
2. Lépés: A „Lejátszás” fül alatt a jobb egérgombbal kattintva letilthatod (DISABLE) a AVerMedia AM310-et és engedélyezheted (ENABLE) kívánt Lejátszókészüléked.
Macintosh gépen
1. Lépés: Kövesd az alábbiakat: System Preferences (Rendszerbeállítások) → Sound (Hang) → Output (Kimenet)
2. Lépés: Válaszd ki a listából a kívánt kimeneti eszközödKészíts vokális és hangszeres felvételeketSzeretnél egy fantasztikus demófelvételt készíteni? Semmi gond. A AVerMedia AM310 a legjobb eszköz a mikrofonnal szemben álló egyedi hangforrás rögzítésére. Legyél énekes és/vagy zenész, minden egyes rezonáló hang és finom vibrato alapos részletességgel rögzítésre kerül.Ideális élő streamelésre és játékokraSzeretnéd a hangod feljavítani streameléshez? Ne is keress tovább. A AVerMedia AM310 kategóriájának legjobb hangzását, összeszerelési minőségét és funkciókombinációját nyújtja. Vigyél több sármot a hangodba és tedd színvonalasabbá csatornádat



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "AverMedia AM310 Gaming mikrofon (40AAAM310ANB)" című hirdetést látja. (fent)