Betöltés...

TCL S522WE 200W Vezeték Nélküli Hangprojektor, Fekete

Ár: 37.240 Ft

A TCL S522W hangprojektor a következő szintre emeli a tévé hangzását. Élvezze a nagy teljesítményt, a teret és a kristálytiszta hangzást egyszerre. Élvezze a filmeket nagyszerű hangzásban a vezeték nélküli mélynyomó erőteljes basszusának köszönhetően. Film-, játék-, sport- és tévés szórakozása hirtelen teljesen más dinamikával elevenedik meg a 200 W maximális hangteljesítménynek köszönhetően maximális hangerő mellett. Adjon neki egy esélyt!

Dolby Audio - a minőségi hangra tett fogadás
A Dolby Laboratories Audio mind az audio-, mind a vizuális technológiákban profi szakemberek, és a mozi már évtizedek óta használja technológiájukat. A TCL S522W soundbarral most már Ön is élvezheti a Dolby Audio hangzást otthonában. Merüljön el a filmek, tévéműsorok és játékok akciójában ezzel a tiszta és dinamikus hangzással.

HDMI-CEC és ARC - egy kábel és egy vezérlő elegendő
A TCL Soundbar S522W számos csatlakozási lehetőséget kínál, vezetékes és Bluetooth-on keresztül vezeték nélkül is. Ha a soundbar tévéhez való csatlakoztatásához szükséges kábeleket választja, a legjobb megoldás a HDMI-kapcsolat. Ennek oka, hogy a HDMI kínálja a legjobb minőséget az összes lehetséges kábelcsatlakozás közül, és a HDMI-CEC funkció segítségével a TV és a soundbar együttes vezérlését is kényelmesen megoldja. A tévén csatlakoztassa a kábelt az ARC (vagy eARC) feliratú HDMI-portba, és kapcsolja be a HDMI-CEC funkciókat. A tévégyártók különböző kereskedelmi neveket használnak erre a funkcióra. Például a TCL TV-knél ezt a funkciót a beállításoknál a Rendszer alatt a "CEC funkció" alatt találja. Ezután a soundbar-t a tévével együtt be- és kikapcsolhatja, és a tévé távirányítójával a hangerejét is szabályozhatja.

Vezeték nélküli mélynyomó
A hangsávot egy nagy teljesítményű vezeték nélküli mélynyomó egészíti ki. Ráadásul a vezeték nélküli technológia nagy előnye, hogy nem kell korlátozó kábeleket végigvonszolnia a szobán, mégis bárhová elhelyezheti, hogy a hang tökéletesen körülvegye Önt, és élvezze az erőteljes basszust.

Könnyű telepítés és elhelyezés
A TCL S522W könnyen kezelhető mind a TV-vel, mind a vezeték nélküli készülékkel. Ráadásul, ha a soundbar nem fér el a tévé alatt, például egy dohányzóasztalon, akkor a falra is felteheti. A dobozban egy falra szerelhető készletet is talál.

Jellemzők:
- Színe: Fekete
- Soundbar kialakítása: Mélynyomóval
- Vezeték nélküli mélysugárzó: Igen
- Csatornák száma: 2.1
- Teljesítmény: 200 W

KAPCSOLÓDÁS:
- Kapcsolódás: Bluetooth, USB, Wi-Fi
- Bluetooth verzió: 5.1
- Bemeneti csatlakozók: 1 x USB, 1 x Jack 3.5 mm, 1 x Optical
- Kimeneti csatlakozók: 1 x HDMI ARC

HANGFUNKCIÓK:
- Audio technika: Dolby Digital
- Speciális funkciók: Equalizer, Széleskörű

ENERGIAFOGYASZTÁS:
- Mélynyomó fogyasztás: 30 W
- Soundbar fogyasztás: 30 W
- Készenléti üzemmód áramfogyasztás: 0.5 W

MÉRETEK:
- Soundbar dimenzió: 800 x 99 x 70 mm
- Mélynyomó dimenzió: 165 x 298 x 240 mm
- Soundbar súlya: 1.1 kg
- Mélynyomó súlya: 2.3 kg

KIEGÉSZÍTŐK:
- Csomag tartalma: 1 x Tápkábel, 1 x Hangsugárzó, 1 x Szerelőkészlet

Garancia:
- 24 hónap

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "TCL S522WE 200W Vezeték Nélküli Hangprojektor, Fekete" című hirdetést látja. (fent)