Betöltés...

JBL STAGE3 607C 16,5cm komponens hangszóró szett

Ár: 44.000 Ft

Plus One mélysugárzó kúp
Harman szabadalmaztatott Plus One polipropilén kúp, nagyobb, átfogóbb kúp felület, mint a többi hasonló kategóriás hangszórónál - az eredmény nagyobb érzékenység, fokozott alacsony frekvenciájú teljesítmény és nagyobb zenei karakter.

Él-vezérelt lágy dóm magassugárzók
Puha dóm magassugárzók puha magsfrekvenciás érzékenység, és nagyobb terhelhetőség a magass tartományban, amely még élethűbb hangzást ad. Három ohm-os DCR lengőtekercsek A legtöbb gyári hangszóró vezetéke olyan vékony, hogy nem képes a a kiváló hangzáshoz szükséges teljesítmény eljuttatni a hangszórónak. Az alacsony impedanciás, három ohmos lengőtekercs, a GX sorozatú hangsugárzókban nagyobb teljesítményre képes, ami azt jelenti, hogy tisztább, gazdagabb a hangzás kissebb teljesítményű erősítőkkel is.

Külső Crossover Ház
A GX komponens rendszerek jellemzője külső crossover ház, amely helyet biztosít kifinomult áramköröknem beleértve az állítható magassugárzó szint vezérlést és fejlett magassugárzó védelmet.

Megfizethető árért
A JBL STAGE 3 sorozat célja, hogy az audio rajongók többet kapjanak a pénzükért. A jobb árért viszont cserébe kompromisszum mentes hangot kapnak.

OEM szintű megbízhatóság
A JBL minden hangszórót ugyanolyan komoly előírások szerint tesztel , mint az autógyárak. Extrém körülmények között tesszük próbára őket. Lefagyasztjuk, sütjük, rázzuk, ultraibolya fénnyel bombázzuk és hajtjuk őket teljes hangerőn egész nap, hogy ellenőrizzük a strapabírásukat, hogy a következő években hűen szolgálja az új tulajdonosát.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "JBL STAGE3 607C 16,5cm komponens hangszóró szett" című hirdetést látja. (fent)