Betöltés...

Baseus Encok WM01 Bluetooth-os szetereo headset (TWS Bluetooth 5.0)

Ár: 22.946 Ft

Baseus Encok WM01 Bluetooth-os szetereo headset, vezeték nélküli fülhallgató (TWS Bluetooth 5.0) lila
Gyári szám: NGWM01-05
A töltőtok nélküli vezeték nélküli fejhallgató felesleges kábelek nélkül nyújt maximális kényelmet zenehallgatás közben. A kényelem mellett számos más előnyük is van. A Bluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia biztosítja a gyors hangátvitelt. A fejhallgató egyértelműen, torzítás és késés nélkül reprodukálja a hangokat. A zajcsökkentő funkciónak köszönhetően szinte teljesen elszigetelheti a zajt kívülről.
Töltőtok
A töltőtoknak köszönhetően nem veszíti el a fejhallgatót, lehetővé teszi, hogy tárolja és mindenhová magával vihesse. A tok elfér egy kézitáskában, hátizsákban vagy nadrágzsebben. Amikor behelyezi a fejhallgatót a tokba, elindul az automatikus töltés.
Ergonomikus forma
A fejhallgató ergonomikus kialakítású, amely nem okoz nyomást, kényelmetlenséget vagy súrlódást. A csomag három rugalmas fülpárnát tartalmaz (S, M, L), amelyek lehetővé teszik a méret tökéletes igazítását az Ön igényeihez. Ergonomikus formájuk tökéletesen illeszkedik az emberi fül szerkezetéhez, és a szilikon anyag hosszú távú kényelmet biztosít.
Voice Assistant
A fejhallgató támogatja a Google és a Siri Voice Assistant szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy parancsokat adhat nekik, vagy kérdezhet tőlük valamit, és néhány másodperc alatt válaszokat kaphat. A funkció elindításához nyomja meg az ujját a kézibeszélő fedelein. A dalokat így is válthatja. Gyors és maximális kényelemmel.
Paraméterek:
- Anyag: ABS- Verzió: V5.0- Kommunikációs távolság: 10 m- Készenléti idő: kb. 250 óra- Zenei idő: kb. 5 óra (a hangerő 70% -a)- Zenehallgatási idő a töltődobozzal: kb. 25 óra- Az akkumulátor kapacitása: fejhallgató 40mAh / 0,148Wh, töltő 300mAh / 1,11 Wh- Fejhallgató bemenet: DC5V = 50mA- Névleges fejhallgató-áram: 8mA- A töltődoboz névleges bemenete: DC5V ^ 300mA- A töltődoboz névleges töltőárama: 96mA- Töltési idő: kb. 1,5 óra- Frekvencia-válasz tartomány: 20Hz - 20KHz- Töltési interfész: C típus
Fejhallgató-vezérlés:
- Be / Szünet - kattintson duplán a fejhallgató tetején- Hívások fogadása / elutasítása - kattintson duplán a jobb fülesen- Térjen vissza az előző dalhoz - kattintson és nyomja meg hosszan a bal fülhallgatót- Ugrás a következő dalra - kattintson és nyomja meg hosszan a jobb fülhallgatót

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Baseus Encok WM01 Bluetooth-os szetereo headset (TWS Bluetooth 5.0)" című hirdetést látja. (fent)