Betöltés...

Nedis szekrény alá szerelhető konyhai rádió, digitális, hálózati, 1,5W

Ár: 10.890 Ft

Nedis szekrény alá szerelhető konyhai rádió, digitális, hálózati, 1,5W
Ha imád zenét hallgatni főzés vagy mosogatás közben, de nincs hely egy rádiónak, a Nedis szekrényre szerelhető FM rádiója kínálja a tökéletes helytakarékos megoldást. Szerelje a konyhaszekrényre vagy a polcra a mellékelt fúrási sablonnal és csavarokkal. A rádió visszaszámláló funkciót és hangriasztással felszerelt stopperórát tartalmaz, így azt konyhai időzítőként is használhatja. Azonban ez a szekrényre szerelhető rádió még ennél is sokoldalúbb. Képzelje el, hogy a műhelybe vagy a melléképületbe szereli fel, vagy akár a hálószobájába, mivel órás rádióval is rendelkezik, amely szundi gombot, illetve elalvási időzítőt is tartalmaz, így kedvenc zenéjére aludhat el. A 30 előbeállításnak és az AUX bemenetnek (CD-lejátszó, MP3-lejátszó vagy okostelefon csatlakoztatásához) köszönhetően hangulatának vagy tevékenységének megfelelően választhat rádióállomás, saját lejátszási listája vagy kedvenc podcastja közül.
AdatokszínEzüstkijelzőFekete Kék KépernyőGyártóNedisEAN5412810326532Gyártói cikkszámRDFM4000WTCsomagolásban lévő termékek száma1 dbAnyagABSKépernyő méret2Szükséges elemek (nem tartalmazza)2x AA/LR6Csatlakozó kábel hossza1.40 mFeszültség forrás típusaHálózati ÁramellátásBemeneti feszültség100 - 230 V AC 50 HzDugaszEuro / C típus (CEE 7/16)Üzemi fogyasztás4 WFogyasztás készenléti módban0.47 WCsatlakozó bemenet1x 3.5 mmCsatlakozó kábel A oldalEuro / C típus (CEE 7/16)Antenna típusKülsőFM frekvencia tartomány87.5 - 108 MHzTámogatott rádió hullámFMHang kimenetStereoHangszórócsatornák2.0Fejhallgató kimenetIgenMedia lejátszásRádióMid-range size2Rádió formatervSzekrény AlakúRádió típusKonyhai RádióHangszóró csúcs teljesítmény1.5 WHangszóró RMS0.5 WHangolás típusaDigitálisProgramozható FM rádióadók30Ébresztő óraIgenSzabályozható képernyőIgenTartalék energia ellátó elemIgenIdőzítőIgenGyártóNedisTömeg634 g/db

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Nedis szekrény alá szerelhető konyhai rádió, digitális, hálózati, 1,5W" című hirdetést látja. (fent)