Betöltés...

Hordozható karaoke hifi/bluetooth/vezeték nélküli mikrofon/disco fény

Ár: 44.890 Ft

Hordozható karaoke hifi/bluetooth/vezeték nélküli mikrofon/disco fény
Ez a kompakt négyteljesítményű hordozható bluetooth hangszóró beépített akkumulátorral rendelkezik, ezért utazáshoz, kiránduláshoz, szalonnasütéshez, vagy akár horgászathoz is ideális választás.
Használhatod karaoke bulikhoz, vagy beszédekhez, előadásokhoz, de játszhatsz le zenéket USB/pendrive-on keresztül, SD kártyáról és bluetooth kapcsolat segítségével, akár az okostelefonodról is, de ha rádiót hallgatnál hifi minőségben, az sem jelent problémát.
Úgy lett kialakítva, hogy a mellékelt vállpánttal kényelmesen bárhová magaddal viheted, de az asztalra letéve a mobiltelefontartóba helyezve a mobilod könnyedén váltogathatsz a kedvenceid között.
A mellékelt vezeték nélküli mikrofon mellé csatlakoztathatsz még egyet, mert rendelkezik egy szabvány 6,3 -as jack mikrofoncsatlakozóval is.
A vezérlőpanelen tudod elindítani, léptetni, vagy megállítani a zeneszámokat, vagy azokkal keresheted a rádióállomásokat is, valamint lehetőséged van a magas és a mély hangok kiemelésére és a mikrofon hangerejét is külön szabályozhatod.
Tulajdonságok

Vezeték nélküli mikrofon
Bluetooth
Vállpánt
Mikrofon bemenet
Saját belső akkumulátor
SD kártya foglalat
USB bemenet
USB kábel
Hangszóró körüli színes led világítás
Navigációs gombok
Mérete: 45 x 22 x 25 cm

A csomag tartalmazza a vezeték nélküli mikrofont, töltőkábelt, valamint a vállpántot

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Hordozható karaoke hifi/bluetooth/vezeték nélküli mikrofon/disco fény" című hirdetést látja. (fent)