Betöltés...

Klasszikus kondenzátor mikrofon podcast-hez, kiegészítőkkel

Ár: 4.990 Ft

Klasszikus kondenzátor mikrofon podcast-hez, kiegészítőkkel, arany színű védőráccsal     Csillogtassa meg tehetségét, varázsolja el percek alatt vendégeit és nézőit! Profi szettünkben nemcsak egy egyszerű mikrofont adunk, hanem egy állványt, egy extrahosszú kábelt és zajszűrő szivacsot, hogy a legjobb minőségű felvételeket készíthesse. Ha jó minőségű hangfelvételeket szeretne készíteni számítógépével, vagy csak szimplán úgy szeretne beszélgetni barátaival, hogy ne kérdezzenek vissza minden második szava után, akkor erre a mikrofonra van szüksége. Kiváló érzékenységének és zajszűrő funkciójának köszönhetően tiszta felvételeket készíthet, miközben az állványra helyezve mindkét kezét szabadon használhatja. Ajánljuk videófelvételek vagy demofelvételek készítéséhez is. 20Hz - 20KHz-es tartományban működik. Használatához nincs szükség külső programokra, csak egyszerűen be kell dugni számítógépe csatlakozójába és az automatikusan felismeri.

Tulajdonságok:
Professzionális felszereltségExtra érzékenységZajszűrésTiszta felvételekEgyszerű használatFrekvencia átvitel: 20 Hz ? 20 kHzImpedancia: 600 ohmÉrzékenység: -34 dB -2 dBMéret: 48 x 160 mmSúly: 346 g
A csomag tartalma:
MikrofonTartóKábel (kb. 2.5 m)Zajszűrő szivacs


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Klasszikus kondenzátor mikrofon podcast-hez, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: