Betöltés...

P47 Bluetooth fejhallgató Headset MP3 lejátszó

Ár: 3.990 Ft

P47 Bluetooth fejhallgató Headset MP3 lejátszó
 
Hallgasd a kedvenc zenédet úgy, mintha koncerten lennél, vagy bonyolíts konferenciahívásokat akár a buszról, metróról! A Bluetooth funkcióval ellátott fejhallgatónk segítségével ezt könnyen megteheted, ráadásul most verhetetlen áron kínáljuk neked! Ez a fejhallgató és mikrofon egyben hatalmas segítség lesz neked a mindennapokban, legyél akár gamer, akár üzletember, vagy hatalmas zenerajongó. Természetesen kábelekről szó sincs, mi is haladunk a korral. Mobiltelefonodhoz, laptopodhoz, tabletedhez egyszerűen csatlakoztathatod a Bluetooth segítségével, így akár 10-20 méteres sugarú körben is mozoghatsz a készülékedhez képest. Bár a biztonság kedvéért a csomagban küldünk neked egy 110 cm-es jack kábelt, ha véletlen a mobilodon csütörtököt mond a vezeték nélküli kapcsolódás.
Hatalmas előnye még a súlya, amit szinte meg sem érzel. A maga 185 grammjával észre sem veszed majd, hogy a fejeden van. Az extra kényelmet a finoman megmunkált, puha PVC-ből készült fülpárnák biztosítják, amely által hosszú órákig dolgozhatsz vagy hódolhatsz a hobbidnak maximális komfortérzet mellett. A fülpárnák a kényelem mellett az optimális zeneélményhez is hozzájárulnak, ugyanis füledet teljesen beborítják. A fejméret állítható, de bármilyen helyzetben stabil marad, akár futás közben is. Használat után könnyedén összecsukható, így akár a zsebedben is elfér. Természetesen a tervezők automatikus hívás mód, rádió, léptető és hangerő állító funkcióval is ellátták a Blueotooth fejhallgatót. Extra funkcióként egy SD kártya foglalat is helyet kapott az eszközben, amelyről MP3 és WMA formátumú zenefájlokat játszhatsz le. Az energiaellátást egy 250 mAh erősségű akku biztosítja, amelyet USB kábel segítségével tudsz feltölteni.Amennyiben szeretnél Te is egy olyan eszközt, társat, asszisztenst magad mellé, aki észrevétlen, ám mégis tökéletes munkát végez, akkor szerezd be mielőbb ezt a beépített mikrofonnal rendelkező Bluetooth fejhallgatót! Add le rendelésed még ma és mi hatalmas akció keretében szállítjuk otthonodba!TULAJDONSÁGOK- Szín: fekete- Sávszélesség: 2.4-2.4835 GHz- Bluetooth hatótávolság: 10-20 méter- Jel-zaj viszony: -80 dBm- Zene formátum: MP3, WMA
- Csatlakozás: USB 2.0 (töltés), Jack, Bluetooth- Rádió frekvencia: 87.5-108.0 Mhz- Fülpárnák átmérője: 40 mm- Akkumulátor teljesítménye: 250 mAh- Hangszórók teljesítménye: 50W- Frekvencia: 12-22000 Hz- Méretek: (magasság/szélesség/mélység): 21,5x20x8,5 cm- Méretek összehajtás után (magasság/szélesség): 20x17,5 cm- Súly: 185 gramm- Súly csomagolással együtt: 400 grammCSOMAG TARTALMA- Fejhallgató- Jack kábel (110 cm)- MinuUSB-USB kábel (25,5 cm)

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "P47 Bluetooth fejhallgató Headset MP3 lejátszó" című hirdetést látja. (fent)