Betöltés...

CH-M86 Bluetooth hordozható multimédia lejátszó, USB, FM, TF

Ár: 5.890 Ft

CH-M86 Bluetooth hordozható multimédia lejátszó, USB, FM, TFMP3 lejátszás, beépített FM rádió.Csatlakoztatható rá telefon, számítógép vagy akár táblagép, de TF kártya kezelésére is alkalmas a készülék.Bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélkül is összeköthetjük telefonunkkal vagy táblagépünkkel.Kiváló hangzással és váltakozó színű LED világítással.Üzemeltethető belső akkumulátorról vagy hálózatról a hozzá tartozó kábel segítségévelSzabványos USB, AUX, DC5V, TF kártya fogadó hely (TF kártya nem tartozék)
Technikai paraméterek:
Funkciók: Bluetooth / TF / USB / FM rádió / AUXBeépített, újratölthető akkumulátorHangszóró teljesítmény: 10WBluetooth működési távolság: maximum 10mFM: 87-108MHzMéretei: 245*75*70mm
A csomag tartalma:
1 x hordozható multimédia lejátszó1 x USB töltő és adatkábel
Használat:
Csatlakoztatás Bluetooth eszközhöz: Kapcsolja be a multimédia lejátszót. Nyomja meg az 'M' gombot, hogy módot váltson a készülék. Kapcsolja be mobiltelefonján a Bluetooth funkciót, és keresse meg az elérhető eszközök közül a hangszórót, majd csatlakozzon rá. Sikeres párosítás esetén a kihangosító készülék rövid csengés hangjelzést ad ki. Innentől a zenelejátszás és a hívásfogadás is ezen keresztül hallatszik. A zeneszámok a mobileszközén vagy a lejátszó paneljén található gombok segítségével léptethetők, indíthatók vagy állíthatók meg.
AUX-IN: Egy audiokábelt (nem tartozék) csatlakoztassuk az AUX bemenethez és nyomjuk meg az 'M' gombot, hogy módot váltson a készülék.
USB/TF kártya: Nyomjuk meg az 'M' gombot, hogy módot váltson a készülék. Csatlakoztassuk az eszközöket a megfelelő USB vagy TF csatlakozón keresztül, és a lejátszó automatikusan olvassa a zenei formátumokat. Az egyes műveletekhez (zeneszámléptetés, hangerő stb.) használjuk a lejátszó paneljét.
FM rádió: Nyomjuk meg az 'M' gombot, hogy módot váltson a készülék. Nyomjuk meg hosszan a play gombot, hogy a lejátszó automatikusan elindítsa a frekvenciakeresést, és a talált állomásokat elmentse a memóriába. Ez a folyamat eltarthat pár percig, ne szakítsuk meg. Amint a végéhez ért a folyamat, a navigációs panelen a jobbra vagy balra nyilakkal tudjuk váltogatni az egyes állomásokat. Megjegyzés: egy audiokábel AUX portba való csatlakoztatásával tisztább hangminőséget kaphatunk, mivel az antennaként funkcionál.
Töltés: A kapott kábel egyik végét csatlakoztassuk a készülék DC5V csatlakozójába, a másikat pedig az áramforráshoz.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "CH-M86 Bluetooth hordozható multimédia lejátszó, USB, FM, TF" című hirdetést látja. (fent)