Betöltés...

Gáz- és szénmonoxid -érzékelő - 230V hálózati feszültségről

Ár: 11.490 Ft

Gáz- és szénmonoxid -érzékelő - 230V hálózati feszültségről Kiváló minőségű szén-monoxid és gázérzékelő, hálózati feszültségről. A gáz- vagy szén -monoxid -veszély megjelenését optikai és akusztikus riasztás váltja ki.
Leírás:
- Tápellátás: AC 230V / 50Hz
- Eszköz típusa: B.
- Teljesítményfelvétel: <5W
- Riasztás hangereje: 85dB / 1m
- Riasztás kimenet: relé (NC)
- Vezérlő kimenet: 12V vezérlőszelep kimenet
- Riasztási szintek: 10 +/- 3% LEL
- Megengedett munkakörnyezeti hőmérséklet: 0 ~ 50 ° C
- Működési környezet páratartalma: 10% ~ 95% relatív páratartalom
A KÉSZÜLÉK HASZNOS ÉLETEA készülék (elektronikus érzékelő) átlagos élettartama körülbelül 5 év. Ez az idő szigorúanattól függően, hogy milyen környezeti körülmények között működött a készülék, a gyártás dátuma, az aktiválások számariasztó stb.) Ajánlott a régi modellek rendszeres cseréje újakra.
A szén -monoxid (CO) mérgezés tünetei
A szén -monoxid (CO) erősen mérgező gáz, amely szagtalan és színtelen. Egy hiányos eredmény következtében keletkezik tüzelőanyag -égést okoz, és rendkívül veszélyes minden élő szervezetre. Expozíció esetén a szén -monoxid hatását és a mérgezési tünetek megjelenését, feltétlenül és a lehető leghamarabb jelenteni kell az orvosnak.
- Enyhe expozíció: enyhe fejfájás, hányinger, hányás, fáradtság (gyakran tünetként írják le) "influenzaszerű").- Mérsékelt expozíció: Súlyos fejfájás (lüktető), álmosság, szédülés.- Extrém expozíció: eszméletvesztés, görcsök, szívelégtelenség, halál.
A fenti expozíciós szintek egészséges felnőttekre vonatkoznak. Gyermekek esetében emberek
idősek vagy egészségügyi problémák esetén a kockázat sokkal nagyobb.






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Gáz- és szénmonoxid -érzékelő - 230V hálózati feszültségről" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: