Betöltés...

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró - rádióval és zseblámpával

Ár: 4.099 Ft

Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró - rádióval és zseblámpával / terepmintás (HF-F866)    
Egy házibuliban, a szabadban kerti party közben, vagy kertészkedésnél, esetleg otthon takarítás közben is imádsz zenét hallgatni?
Ez a vezeték nélküli Bluetooth hangszóró kiváló hangzásával garantáltan nem fog csalódást okozni! Multifunkcionális zene lejátszó, mely egyben rádióként és zseblámpaként is funkcionál.
Bluetooth-on össze kötheted a telefonoddal, a tableteddel, vagy akár a számítógépeddel, így a kedvenc zenéidet tökéletes minőségben hallgathatod egyedül, vagy akár a barátokkal is. A hangszóró tetejére oda rakhatod a telefonodat, mivel az eszközzel a telefonod is tölthető, de csak ha kényelmesen válogatnál a kedvenc dalaid közül, akkor is nagyon praktikus.
A Bluetooth-os hangszóró kompatibilis a TF kártyákkal, dughatsz bele AUX-kábelt, USB kábelt, vagy DC5V kimenetű kábelt, valamint ha meguntad már a saját zenéidet, egy gombnyomásra (M) a rádió funkcióra kapcsolhatsz.
A hangszórót a mellékelt USB kábelen keresztül tudod tölteni, valamint a csomagban egy nyakba akasztható pántot is találsz, amelyet ha ráteszel, kényelmesen viheted a kezedben, sőt akár fel is akaszthatod, vagy a nyakadba teheted.
A zseblámpa funkcióhoz nyomd hosszan a napocska jelzést!
Főbb jellemzői:

Hangszóró, kihangosító és zenelejátszó
Vezeték nélküli Bluetooth kapcsolat
Bluetooth hangszóró
Rádió és zseblámpa funkció
Antennával felszerelt
Nyakba akasztható
Akkumulátor: 1200 mA
Teljesítmény: 5W
Micro SD kártya bemenet és Jack bemenet
Teljes töltöttséggel 3-8 órás működés
USB töltőkábellel
Szín: terepmintás
Mérete: 20 cm x 8,2 cm x 8,3 cm

































Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Vezeték nélküli Bluetooth hangszóró - rádióval és zseblámpával" című hirdetést látja. (fent)