Betöltés...

Comer RE416 címkenyomtató 4x6

Ár: 29.990 Ft

Comer RE416 címkenyomtató 4x6 A COMER címkenyomtató kompatibilis Windows, Mac és Linux rendszerekkel (iPhone, iPad, ChromeBook nem támogatott). A nyomtató használható Thermal Direct Label címkékkel, beleértve a szállítási címkéket és vonalkódokat, környezetbarát szállítási címkéző, tintapatron nélkül, tökéletes az Amazon, eBay, Shopify, Etsy, PayPal, Shippo, Stamps és mások számára, az online eladók és új kisvállalkozások első választása.
[150 mm/s Magas Sebességű Nyomtatás]: A COMER címkenyomtató precíz japán ROHM nyomtatófejjel rendelkezik. Ez a nyomtatófej a legújabb vékonyréteg direkt termál nyomtatási technológiát használja, így a nyomtatási sebesség gyorsabb, stabilabb és tisztább (203 DPI). Az RX416 nyomtató percenként több mint 80 címkét nyomtathat.
A COMER címkenyomtatóhoz jár egy USB pendrive. A nyomtató telepítéséről készített videót belefűztük. Ez könnyebbé teszi az új nyomtató használatát az ügyfeleknek. A felhasználói kézikönyv és a nyomtatóillesztők is feltöltésre kerültek a márka hivatalos honlapjára. Kérjük, hogy a nyomtatás előtt töltsék le az illesztőprogramot az hivatalos honlapról vagy az USB driver-ről.
[Intelligensebb]: A COMER termál címkenyomtató automatikusan felismeri és behúzza a címkéket. Az automatikus címkefelismerésnek köszönhetően alkalmas 1,57 hüvelyk és 4,1 hüvelyk közötti szélességű direkt termál címkékre, anélkül, hogy korlátozná a címke magasságát. Ideális szállítási címkékre, raktári címkékre, vonalkódokra, azonosító címkékre, nagy mennyiségű szállítási címkékre, stb.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Comer RE416 címkenyomtató 4x6" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb