Betöltés...

Reflexion 32" LDDW32i+ Full HD Smart TV

Ár: 187.360 Ft

Az integrált digitális tunerek DVB-S2, DVB-S, DVB-T/T2 (DVB-T2 a legújabb H.265 HEVC szabvány szerint) és DVB-C lehetővé teszik digitális csatornák vételét műholdon, kábelen vagy akár digitálisról földi alapon. (hármas tuner)

Külön kiemelendő, hogy az új LDDW32i beépített WLAN (WiFi) és LAN (Ethernet) hálózattal rendelkezik, így egy teljes értékű SmartTV. Olyan alkalmazások állnak rendelkezésre, mint a Netflix, az Amazon Prime, a médiakönyvtárak és sok más streaming szolgáltatás és alkalmazás. Az olyan funkciók, mint a képernyőtükrözés, a webböngésző (Chrome) egér- és billentyűzet-támogatással teszik teljessé a számos online funkciót.

A készülék többfeszültségű csatlakozóval rendelkezik, amely 11 V és 24 V közötti feszültséget dolgoz fel. Ezért a járműben előforduló szokásos feszültségingadozásoktól is védett. A készülék 12-24 V-ról üzemeltethető kiegészítő konverter nélkül, ezért ideális például lakóautójában / lakókocsijában / csónakjában / teherautójában. Ezen kívül a készülék 230 V-ról üzemeltethető a mellékelt tápegységgel.

Az USB-porton keresztül lejátszhat hang-, videó- ​​és képfájlokat pendrive-ról vagy merevlemezről.

A meglévő VGA csatlakozással a készülék PC monitorként is használható.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Tv-k
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Reflexion 32" LDDW32i+ Full HD Smart TV" című hirdetést látja. (fent)