Betöltés...

RAZER SEIREN MINI STREAMING MIKROFON, FEHÉR (MERCURY) (?RZ19-03450300-R3M1)

Ár: 28.727 Ft

Nagy tisztaságú hang egy kompakt mikrofonba sűrítve

A nagyszerű hangok jöhetnek kis csomagban is.
Ismerje meg a Razer Seiren Mini készüléket egy ultrakompakt kondenzátor mikrofont, amely tökéletesen megfelel professzionális minőségű felvételekhez bármilyen streaming vagy videohívás rögzítésekor.




A Razer Seiren Mini kisebb felvételi szöggel rendelkezik, így a saját hangját rögzíti, és nem rögzíti a háttérzajokat, például a gépelést vagy az egérkattogást.Professzionális felvételi minőség
A 14 mm-es kondenzátor kapszulának és az alacsony frekvenciaválasznak köszönhetően a mikrofon kristálytisztán rögzíti a saját hangját, így minden magasság és basszus megmarad.

Ultra kompakt formátum
Ideális minimalista vagy kisebb beállításokhoz, mivel kevés helyet foglal, és alig észrevehető a kamera előtt - így a fókusz mindig az igazán fontos dolgokra összpontosít. Könnyen szállítható, ha más helyszínre streamel.

Robusztus, dönthető állvány
A mikrofon egy robusztus tartóban ül, amely lehetővé teszi, hogy a mikrofont tökéletesen a saját hangjához igazítsa. Emellett levehető és rögzíthető mikrofonállványra vagy bármilyen más, szabványos 5/8"-os menettel rendelkező mikrofonállványra.

Ütésálló
Ha felforrósodik, előfordulhat véletlen ütés. Ilyen esetekben a beépített lengéscsillapító csökkentheti a rezgést, és megvédheti a folyamhangot az anomáliáktól.

Plug and play USB-n keresztül
A Razer Seiren Mini mindössze másodpercekkel az USB-porthoz való csatlakoztatás után máris használatra kész. Egyszerűen állítsa be a felvételi hangerőt a streaming szoftveren keresztül, a többit pedig a saját hangja teszi.
Jellemzők:Professzionális felvételi minőség kristálytiszta énekhangokhozBeépített lengéscsillapító a rezgések csillapításáraSzuperkardioid hangfelvételi minta, ami csökkenti a zajtUltrakompakt és hordozható méretNagy teherbírású dönthető állvány




Gyártói oldal
Specifikációk

Mikrofon jellemzői:
Szükséges teljesítmény / fogyasztás: 5V 500mA (USB)
Mintavételi frekvencia: min 44,1 kHz / max 48 kHz
Kapszulák: Ø14mm kondenzátor kapszula
Poláris minták: Szuperkardioid
Frekvenciaválasz: 20Hz-20kHz
Érzékenység: 17,8 mV/Pa (1 kHz-en)
Max SPL: 110 dB (THD > 1% 1 kHz-en)
Bitráta: 16 bit
Kompatibilitás:
Kompatibilis az Open Broadcaster szoftverrel és az Xsplittel
Windows 7, 8, 10
Mac OS 10.8-tól
Sony PS4
Méretek / Súly:
Hosszúság: 9 cm
Szélesség: 9 cm
Magasság: 16,1 cm
Súly 0.81 kg
Egyéb:
Csatlakozó: USB
Wireless: Nem
Szín: White (Mercury)
RGB: Nem

Csomag tartalma: Razer Seiren Mini, támasztó rúd, asztali állvány, Micro USB-USB kábel, útmutató



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "RAZER SEIREN MINI STREAMING MIKROFON, FEHÉR (MERCURY) (?RZ19-03450300-R3M1)" című hirdetést látja. (fent)