Betöltés...

Dynamic Microphone Maono PD200x (white)

Ár: 21.190 Ft

Tapasztalja meg a hangminőség új szintjét a Maono PD200x dinamikus mikrofonnal, amely a makulátlan hangszíntisztaságot modern dizájnnal ötvözi. Az egyedi mikrofonkapszula által biztosított kivételesen tiszta hangzásnak köszönhetően ez a modell tökéletes választás a megbízhatóságot és esztétikát kereső profik és amatőrök számára. A tartós fémszerkezet, az intuitív hangzás és az RGB világításvezérlés csak a kezdet a Maono PD200x által kínált előnyök közül. Akár podcastol, akár videokonferenciákon vesz részt, vagy tanfolyamokat rögzít, ezt a mikrofont úgy alkották meg, hogy megfeleljen az elvárásainak.Egyedi mikrofonkapszulaA tökéletes hangzás kulcsa az innovatív Maono PD200x mikrofonkapszula. A precízen megtervezett mikrofon kivételesen tiszta és tiszta hangzást biztosít, ami elengedhetetlen a professzionális felvételekhez. Tökéletesen kiegyensúlyozza a hangszínt, kihozza a felhasználó hangjának teltségét, ami felbecsülhetetlen értékű podcasting vagy webináriumok esetén.Szemet gyönyörködtető RGB-világításA Maono PD200x mikrofon vizuális megjelenése legalább olyan fontos, mint a funkcionalitása. A 8 színből választható RGB-világítás, a színváltó üzemmód és a háttérvilágítás kikapcsolásának lehetősége egyedi jelleget kölcsönöz a készüléknek.Fejlett Maono Link szoftverA Maono Link szoftver kibővíti a PD200x mikrofon képességeit, így a felhasználók alapés haladó szinten is vezérelhetik a hangzást. Equalizer, Limiter, Compressor csak néhány a hangzás testreszabását lehetővé tevő funkciók közül. A hangzás saját preferenciáihoz való igazítása még soha nem volt ilyen egyszerű és intuitív, ami jelentős előnyt jelent a különböző projekteken való munka során.FémszerkezetA tartósság és a szilárdság két olyan tulajdonság, amellyel a Maono PD200x mikrofon büszkélkedhet. Fémszerkezete nemcsak eleganciát kölcsönöz, hanem garantálja a készülék hosszú élettartamát is. Ezt a mikrofont úgy tervezték, hogy ellenálljon a több órás felvételi munkameneteknek és a mindennapi használatnak anélkül, hogy a minőség vagy a megjelenés terén kompromisszumot kötne.Intuitív hangvezérlésA PD200x-et a felhasználói kényelem szem előtt tartásával tervezték, és mind a saját hangja, mind a fejhallgató hangja számára hangerőszabályzó gombbal rendelkezik. Ez hihetetlenül felhasználóbaráttá teszi a mikrofont, lehetővé téve a használat közbeni gyors és pontos hangszintbeállítást. Emellett a beépített némító gomb lehetővé teszi az azonnali elhallgatást, ami elengedhetetlen az élő adások során.

Jellemzők:
Dinamikus árnyékolásMute gombÜtésgátló rögzítésProgramozható RGB-fényekMikrofonerősítés és fejhallgató hangerőszabályzóMaono Link alkalmazás (Mac/PC és Android)Kardioid irányított karakterisztikaTeljesen fém házBeépített szélvédő habCsomagtartalom:
USB/XLR mikrofonTartószerkezetUSB-A-ból USB-A/USB-C 2,5 m-es kábelAdapter 5/8" - 3/8" x1

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Dynamic Microphone Maono PD200x (white)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Usb