Betöltés...

Portable Voice Amplifier Edifier MF3 (White)

Ár: 18.990 Ft

Előadásokat vagy órákat tart? Esetleg az értékesítésben dolgozik és gyakran kommunikál az ügyfelekkel? Az Edifier MF3 hordozható hangerősítője nagyszerű eszköz lesz az Ön számára, mivel kompakt mérete ellenére meglepően erős. A teljesítménye eléri a 3 wattot (RMS), üzemideje a 2200 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően egyetlen töltéssel akár 20 óra is lehet. Az erősítő 78 milliméteres hangsugárzóval, vezetékes mikrofonnal és kettős AUX bemenettel van felszerelve, így rendkívül funkcionális. Elegáns kialakítású, a mellékelt zsinór pedig megkönnyíti használatát.
Az Edifier terméke kiválóan alkalmas számos alkalmazáshoz. Különösen hasznos lehet többek között egy tanár, idegenvezetők, edzők és az értékesítésben dolgozók számára, mivel segítségével elkerülhető a hangszálak megerőltetése. A készülék 9,7 mm-es mikrofonnal van ellátva, amely nagy érzékenység és alacsony torzítás jellemez. A két 3,5 mm-es audio aljzaton keresztül csatlakoztathatja az MF3-at laptopjához, táblagépéhez, okostelefonjához vagy MP3-lejátszójához is, így élvezheti kedvenc dallamait.
A készülék nagy teljesítményű, van felszerelve, így egy töltés elegendő ahhoz, hogy az MF3 akár 20 órán keresztül is működjön. Így gond nélkül használhatja a funkcióit.
Annak érdekében, hogy a termék használata a lehető legkényelmesebb legyen, a készlet állítható zsinórral rendelkezik, amelynek maximális hossza 1,4 méter. Valamint egy csattal, így kényelmesen felakaszthatja az erősítőt a vállára vagy a derekára, vagy rögzítheti az övéhez vagy ruhájához. A divatos kézitáskák által inspirált stílusos kialakítás az MF3-at nemcsak funkcionális eszközzé, hanem nagyszerű kiegészítővé is teszi.

A csomagolás tartalma

Hangerősítő x1
Vezetékes mikrofon x1
Zsinór x1
Töltőkábel x1
Jellemzők

Kimeneti teljesítmény: 3W
Frekvenciaátvitel: 600 Hz - 11 kHz
Jel-zaj arány: ≥ 80 dB(A)
Bemeneti érzékenység: 750 ± 50 mV
Bemenet: AUX x 2
Hangsugárzó: 3" (78 milliméter - középtartomány / magas)
Üzemidő: 20 óra
Méret: 94,1 x 97,2 x 40,5 mm
Súly: 0,3 kg
Szín: Fehér

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Portable Voice Amplifier Edifier MF3 (White)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
Aux
Mp3