Betöltés...

Sony HT-S2000 3.1, 250 W RMS, HDMI, Bluetooth, WIFI Fekete hangprojektor

Ár: 172.899 Ft

Ez a 3.1 csatornás Dolby Atmos® / DTS:X® hangprojektor erőteljes, mozihatású surround hangzásra képes. A frissen kifejlesztett upmixernek köszönhetően a hangprojektor akkor is háromdimenziós surround hangzásélményt nyújt, amikor sztereótartalmat játszol le, például tévésorozatot, streamelt zenét stb. A center hangsugárzó a tiszta párbeszédekről, míg a beépített kettős mélynyomó a mély basszusról gondoskodik. 

A Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround segítségével a HT-S2000 mozihatású surround hangzást hoz létre körülötted, így élvezheted a Dolby Atmos® és a DTS:X® nyújtotta izgalmas hangélményt. Emellett bármit hallgatsz, a frissen kifejlesztett upmixer háromdimenziós surround hangzásban adja vissza azt, így egyetlen diszkrét hangprojektor elég hozzá, hogy körbevegyen a hangzás.

A tágas hangtér újraalkotása legújabb akusztikai és jelfeldolgozási technológiáink kombinációján alapul. A center hangsugárzó a tiszta párbeszédekről, míg a beépített kettős mélynyomó a mély basszusról gondoskodik.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Hangfalak, hangfalszett
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Szórakoztató és egyéb elektronika rovaton belül a(z) "Sony HT-S2000 3.1, 250 W RMS, HDMI, Bluetooth, WIFI Fekete hangprojektor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: